Reila Jenny Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2012 Arkadaşlar konuya şöyle gireyim. Benim sevdiğim bir çocuk var İnternette gezerken telepati yoluyla aşık etmek gibi bir şey gördüm ve merakımdan okudum.Sadece eğlence olsun diye bir arkadaşımla bunu sevdiğim çocuk üzerinde denemeyee başladık.Tabiki hiç umudumuz yoktu.Tek amaç biraz eğlenmekti.Bu yol işe yaradı ve şuan o çocukla çıkıyorum. Herneyse bunun sadece tesadüf olduğunu düşünebilirsiniz ama daha bu gün aynı arkadaşımın evindeydim ve birlikte bilgisayardan oyun oynuyorduk.Ben bi an daldım ve arkadaşımın kalkıp lavaboya gittiği canlandı gözümde.Yaklaşık 5-10 saniye sonra da arkadaşım oyunu bıraktı ve lavaboya gitmesi gerektiğini söyledi. Artık gerçekten korkmaya başladım ve yeteneklerim olduğunu düşünüyorum.Sizce de çıldırıyor muyum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2012 hayır kesinlikle çıldırmıyosun aşık etmeye bişe diyemem ama arkadaşının lavoboya gitmesini görmen duru görü yeteneğini olduğunu göstere bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 arşivliyeceğim sizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2012 Birisi üzerinde olumlu veya olumsuz etki bırakmak mümkündür, bu tıpkı Harry Potter film serisinden de bildiğimiz Patronus olarak geçen büyüye benzer. Hatırlarsanız, bu büyüyü gerçekleştirebilmek için kişi, en mutlu olduğu anı seçmeliydi ki kötü enerjiyi def etsin. Bunun yanı sıra, ha deyince olacak bir şey değildir. Meditasyon yapılmalıdır, evrenle bütün olunduğu anlaşılmalı, telekinezi üzerine çalışılmalıdır. Beyin dalgaları ve imajinasyon yeteneği geliştirilmelidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reila Jenny Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 hayır kesinlikle çıldırmıyosun aşık etmeye bişe diyemem ama arkadaşının lavoboya gitmesini görmen duru görü yeteneğini olduğunu göstere bilir demişssin teşekkür ederim ama şu duru görü olayı hakkında bilgin varsaa biraz daha açıklayabilirmisin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 sitede duru görü ile ilgili bilgi mevcut. Biraz araştırırsan bilmen gerekenden çok daha fazlasını bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 İnsanların neden korktuğunu anlamıyorum Aslında bu yeteneğin hoşuna gidiyor ama şimdi tam aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı korkuyorum diyorsun.Burada açık açık konuşabilirsin.Kimse sana delirmişsin falan demez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
not Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Aslında benimde bir arkadaşım var ve çok yakınız şu son zamanlarda her şeyi beraber yapıyoruz yani beraber çok paylaşımımız oluyor.. Ve işin özü hep aynı şeyi düşünüyoruz konuşmaya başlamadan biliyorum ne diyeceğini falan oluyoruz.. biz birlikte büyü araştırmaları yapıp kaynak tutuyoruz ve bir kez birlikte büyü yaptık ve oldu.. sizde bunun sebebi ne ? cevap verenlere şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Aslında benimde bir arkadaşım var ve çok yakınız şu son zamanlarda her şeyi beraber yapıyoruz yani beraber çok paylaşımımız oluyor.. Ve işin özü hep aynı şeyi düşünüyoruz konuşmaya başlamadan biliyorum ne diyeceğini falan oluyoruz.. biz birlikte büyü araştırmaları yapıp kaynak tutuyoruz ve bir kez birlikte büyü yaptık ve oldu.. sizde bunun sebebi ne ? cevap verenlere şimdiden teşekkürler. Aslına bakarsan birbirinizi analiz etmişsiniz diyeyim sana.Aslında aynı şeyleri düşünmüyorsunuz.Sizin yaptığınız tamı tamına bir analiz.Aynı şeyleri düşünmüyorsunuz.Birbirinizin ne düşüneceğine odaklanıyorsunuz.Birde yakın arkadaş olmanızında bunda etkisi büyüktür.Birbirinizi tanıdığınız için o an ki yapacağa-söyleyeceği şeye odaklanarak ne yapacağını anlayabilirsin.Olağanüstü birşey yok yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SavasaRocK Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 (düzenlendi) ilk değilsin varsa vardır istesende engelliyemezsin Ha unutmadan ayrılcaksın o çocuktan tadını çıkar Haziran 11, 2012 SavasaRocK tarafından düzenlendi hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reila Jenny Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 İnsanların neden korktuğunu anlamıyorum Aslında bu yeteneğin hoşuna gidiyor ama şimdi tam aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı korkuyorum diyorsun.Burada açık açık konuşabilirsin.Kimse sana delirmişsin falan demez. tabiki her insan böyle bi durum karşısında mutlu olur ancak elimizde olmadan elde edince korkuyoruz tabi.ayrıca hepimiz yarı deli sayılırız zateen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Büyü ile olan aşk gerçek aşk değildir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhsap Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Çıldırmıyorsun, sadece gerçek kimliğinin farkına varıyorsun o kadar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Demek ki negatif enerji fazla uğramıyor sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 İnsanlar niye illa da özel hissetmek isterler? "Yeteneğim olduğuna inanmaya başladım" cümlesi bile aşağılık duygusunun dışa vurulmuş/çarpıtılmış bir halinden ibaret yalnızca.. Yeteneksiz olunca ne oluyor ki? Ya da yetenekli olunca ve bunu başkalarına kanıtlayınca ne değişiyor gerçekte? Kendini kandırmaktan başka bir şey değil bu. Korkacak ya da çıldırmayı gerektirecek bir durum yok. Sadece "gör"mekle ilgili bir durum... Ayrıca ilk denemeler genelde hep başarılı olur.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 İnsanlar niye illa da özel hissetmek isterler? "Yeteneğim olduğuna inanmaya başladım" cümlesi bile aşağılık duygusunun dışa vurulmuş/çarpıtılmış bir halinden ibaret yalnızca.. Yeteneksiz olunca ne oluyor ki? Ya da yetenekli olunca ve bunu başkalarına kanıtlayınca ne değişiyor gerçekte? Kendini kandırmaktan başka bir şey değil bu. Korkacak ya da çıldırmayı gerektirecek bir durum yok. Sadece "gör"mekle ilgili bir durum... Ayrıca ilk denemeler genelde hep başarılı olur.. Aynen haklısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Aynen haklısın İyi de niye ağlıyorsun? : ) O kadar mı acıklıydı yazım? : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 İyi de niye ağlıyorsun? : ) O kadar mı acıklıydı yazım? : ) :rolleyes:=D ciddimisin ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.