goldenmoon Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 ya inanmıyorum çok etkileyici . çok etkilendim ve çok korktum ya nedir bu biri yardım etsin??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 güzel video saol paylasim icin,film gibi izledim valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Ses ve grafik efektleri bana bir filmi hatırlattı.Paylaşım için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 o videonun işi nedir orada, gece araba yolculuğunda ellerine video alıp yolu seyretmek mi geçmiştir bu vatandaşların içinden? küçük ışık gölge, oyunlarıyla aynı görüntülerin yaratılabildiğini bir belgeselde izledim, ve kesinlikle bir inandırıcılığı olduğuna inanmamaktayım..bilmiyorum yanlışmıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 karanlıkta herkes hayalet gibi görünüyor zaten.Eğlence olsun diye ayarlamışlar heralde bu görüntüyü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
steven08 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 arkadaşlar bence bu tür şeylere inanırım ama bu hayalet videosu gerçek değil bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2007 sitede vardı sanki bu ama yinede saol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 ben bişey anlayamadım hayalet flanda göremedimmm:) neyse sağlık olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 ben bişey anlayamadım hayalet flanda göremedimmm:) neyse sağlık olsun ...bende ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 böyle devam ederseler güzel bir clip cikarir bu arkadaslar=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur25 Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 unutmayınki ölüler ve ruhlar konuşmaz bana inandırıcı gelmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 kimseye inandirici gelmedi onur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 tam bir film merak ama sonunu anlamadım arba kazamı yapıyor kamera mı düşüyor ne oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 kiz hayaletse ikiside oluyodur =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 en azından cevapları almakta guzel doğru yada değil ama eger yalansa ıyı duşunmuşler 7 dk lık yapmış yani tesekkurler ılgınızden dolayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunaKi Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 hayalet filan göremedim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2007 Arkadaşlar konuları açmadan önce foruma bi bakın isterseniz. forumda Paranormal Resim ve Videolar diye bi bölüm var. http://www.gnoxis.com/forum/paranormal-resim-ve-videolar-f21.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2007 sanırım fake bi video ama paylaşım için teşekkürler dostum -------------------- sanırım fake bi video ama paylaşım için teşekkürler dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 bi yandan çekirdek çıtlıyorum bi yandan izliyorum film gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Leviathan Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 link kırık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gul Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2008 arkadaşlar izliyemiyorum.genelde hep böyle oluyor sanırım.dolayısıyla sıkıcı bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cehennet Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2008 Ya ben videoları izleyemiyorum...:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.