Khuizo Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Bir saattir gülüyorum :D [video=youtube;lPMJzp9-hWc]http://www.youtube.com/watch?v=lPMJzp9-hWc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 ahaha Bulgaristan bizdende betermiş be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Bunun daha orjinali varda onu paylaşırsam öyle bi ibret alırsınizki banlarlar beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Pff bu ne ya. Bulgaristan'da da böyle şarkılar oluyo hep. Ben Azis dinliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.