flashbang Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Arkadaşlar ben telekinezi sayesinde pipet ve kağıtı artık çok kolay bi şekilde çevirebiliyorum peki bunlardan sonra ne ile alıştırma yapmalıyım ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 masanın üstüne boş kibrit kutusu koy hareket ettir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Döndürmekten sonra kaldırıp indirmeyi denemen gerekir diye düşünüyorum // Para(Kağıt) dene olmadı normal kağıt dene Kaldırıp indirmeyi de yaptıktan sonra hem kaldırıp hem döndürmeyi dene daha sonrada kendine bir element seç ve onun üstünde çalış -- derim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Küçük cisimlerde alıştırma yap. Ve üstteki arkadaşın dediği gibi bir element seç. Örneğin Ateş önerebilirim başaramasan bile ateşin baya bi alt dalı var onlara çalışabilirsin (Termokinezi, elektrokinezi vs.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bence öneriyle olmaz.Hatta bence en iyi yapabildiğine de uğraşma.Çok zor yapıyorsan bile hangisini seviyorsan o elemente uğraş heryerde bakıyorum.Benim elementim heryerde 'Hava' çıkıyor ama ben "Su Elementi"'ni daha çok sevdiğim için şu ana kadar hep suyla uğraştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 önerim yok ama hangi tekniklerle kendini geliştirdiğini söylersen çok memnum olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Arkadaş konuyla ilgilenmiyor galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Bence öneriyle olmaz.Hatta bence en iyi yapabildiğine de uğraşma.Çok zor yapıyorsan bile hangisini seviyorsan o elemente uğraş heryerde bakıyorum.Benim elementim heryerde 'Hava' çıkıyor ama ben "Su Elementi"'ni daha çok sevdiğim için şu ana kadar hep suyla uğraştım katiliyorum oneri ile olucak birsey degil bu senin tekniklertin ile alakali teknigini bize yazman gerekiyor canimcim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
promethe333 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 pipet ve kağıdı hareket ettirirken yardım alıyormusun hollywoodun bu konuda bir sürü numarası var kağıt ve pipet hareket etmeden önce herhangi birşey içtinmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kağıt, pipet, kaşık diye gider aslında..ama farklı küçük cisimlerle de alıştırma yapabilirsin tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 ben de mutlu olurum tekniğini söylersen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talat99 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 kagıt parçasını havaya yükseltip indirebilirsin denemen gerçekleştikten sonra küçük cisimlerden büyük kütleli cisimlere dogru gidebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.