serpentine Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2012 Arkadaşlarımın çektiği güzel bir kısa film. Kızın babasının inanılmaz oyunculuğuna dikkat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Sınavda arkadaki elemanın elinde tahta kalemi mi var neyse olur öyle şeyler. gayet hoş olmuş... ben össye giderken kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Abisi? Konu güzeldi. Sonu kötü, daha iyi bağlanabilirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Sanki biraz yavan kalmış gibi ama emek verilmiş uğraşılmış ellerine sağlık.Kısa film çekmek sıkıntılı iş. Allahtan böyle bir annem yok yoksa ya katil olurdum yada intihar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Cok Süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Sanki biraz yavan kalmış gibi ama emek verilmiş uğraşılmış ellerine sağlık.Kısa film çekmek sıkıntılı iş. Allahtan böyle bir annem yok yoksa ya katil olurdum yada intihar ... bu sene kazanıp gidemezsem ben intihar edecem galiba kadın 1 dk susmuyoya. bide göndermeler felan yapıo. en gıcık olduğum şeyde çevreki insanları örnek göstermesi bak şunun oğluna vs. şurada okudu ilk senede kazandı felan. her gün aynı şey. kazanırsam eve 10 tane hamster alacam annem yanıma gelemeyecek gittiğim şehirde.(annem hamsterden korkuyor ve hamster varsa eve giremiyor :devil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Sonunda bir şey olacak diye bekledim ama pek bir şey olmadı. Bir şeye bağlasalarmış keşke. Bi de kadın keşke kızını uğurlarken ağlasaydı. Benim annem de abartıyor her şeyi, sinir ediyor. Ama LYS konusunda falan baskı yapamazlar çünkü dershaneye bile yollamadılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Pirinç yutsa süper olurdu Tek eksik bu bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Sonu için tavsiye vermiştim ben kız kazanamayınca fahişe olsun diye ama olmaz öyle dediler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Ahahah serpentine çok kötüsün Çok beğendim ama ellerine sağlık yenilerini bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.