Jump to content

Aynı Anda İki Yerde..

Hancer

Önerilen Mesajlar

Olay 11.06.2012 de saat 15:00 civarı çalıştığım yerin yakınlarında gerçekleşti..Yanımda bir arkadaşım vardı ve olaya şahit oldu..Arkadaşımla bir cafede yemek yedik ve olay vardı onları konuştuk..Neyse çıktık ordan.Yediğimiz şeyler Hamburger - Kola - Patatesti..Alkol almamıştık yamuk bir durum yoktu.Yürüyorduk benim çalıştığım yere doğru o da evine gidicekti yolun ortasında bir kavga çıkmış..Bir kız ve bir erkek.Bir baktım kız nişanlımın ablası erkekte onun sevgilisi..

Nişanlımın ablasının sevgilisi kısaca P demeyi tercih edicem, nişanlımın ablasına yani Z'ye bağırıyordu..Bu cümle biraz karışık oldu açıklayayım, Nişanlımın ablası Z, onun sevgilisi P.P'nin Z'ye söylediği şey tam olarak şuydu..

- Tut elimi Z gidiyoruz! (Burdaki Z ismi.İsmiyle hitap ediyor..)

Z'de P'ye bağırdı..

- Yeter artık P çok sıktın gibisinden bir şeyler geveledi burda da isimle hitap söz konusu..

Neyse..Nişanlımı aradım dedim yolda tartışıyorlardı..Neler oldu biliyor musun ? falan diye sordum..O da bu mümkün değil ablam köye gitti annemle dedi..İnanmadım ablasını ve annesini aradım ancak köydeydi..Olay yerinde isimle hitap söz konusuydu göz sorunum veya şizofrenik bir hastalığım yok zaten olay yerinde arkadaşım da yanımdaydı ve yaşananlara şahit oldu..İkimiz birden şaşırmış olamayız ya..Kişiler yani gördüklerimiz gerçektekilerin aynısıydı nasıl anlatayım, yolda tartışan Z, köyde olan Z ile aynıydı.Ses, görünüş v.s. Nişanlımın ablasını kaç yıldır tanıyorum ve öyle kolay karıştırmam..

Bu daha önce karşılaştığım bir şeye benzemiyor..Z ve P kendi halinde insanlar..Paranormallikle uzaktan yakından alakaları yok.Ancak neden onlar, neden dün, nasıl aynı anda iki yerde ? Gibi sorular aklımı kurcalıyor..Yorumlarınızı bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belki sana saçma gelir ama fikrimi koyayım ortaya.Bence birisi/birşey senle uğraşıyor olabilir.Çünkü dikkat edersen sürekli isimleriyle hitap ediyorlar birbirlerine.Hani gözüne batırmaya çalışıyorlar sanki.Ayrıca aynı yerde olmanız o anda.Seninle karşılaşmaları bence tesadüf olması çok zor.

Yani bence iki ihtimal var.

İlki bir varlık seninle uğraşıyor.Ama bunu yapabildiğine göre belki biraz hardcore bir varlık olabilir.

Birisi sana büyü yapıyor olabilir ki böyle büyü yapılabilir mi bilemem daha iyi bilenler vardır

Ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ki kimseninde söyleyebileceğini sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hancer Kısa Zaman önce sana anlatmıştım inanmamıştın hatırlarsan... Chatte konuşalım Dünde izmirde annem görmüş beni halbuki üniversitedeyim kadın aradı akşam yemeğine gelmiyo musun diye söyledim falan inanmadı ta ki teyzem burdaydı çocuk tüm gün diyene kadar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hancer Kısa Zaman önce sana anlatmıştım inanmamıştın hatırlarsan... Chatte konuşalım Dünde izmirde annem görmüş beni halbuki üniversitedeyim kadın aradı akşam yemeğine gelmiyo musun diye söyledim falan inanmadı ta ki teyzem burdaydı çocuk tüm gün diyene kadar

Kan olayına inanmadım haricinde inandım..Kan olayı benim inancımla kesişiyor.

---------

Belki sana saçma gelir ama fikrimi koyayım ortaya.Bence birisi/birşey senle uğraşıyor olabilir.Çünkü dikkat edersen sürekli isimleriyle hitap ediyorlar birbirlerine.Hani gözüne batırmaya çalışıyorlar sanki.Ayrıca aynı yerde olmanız o anda.Seninle karşılaşmaları bence tesadüf olması çok zor.

Yani bence iki ihtimal var.

İlki bir varlık seninle uğraşıyor.Ama bunu yapabildiğine göre belki biraz hardcore bir varlık olabilir.

Birisi sana büyü yapıyor olabilir ki böyle büyü yapılabilir mi bilemem daha iyi bilenler vardır

Ama nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ki kimseninde söyleyebileceğini sanmam.

İki sevgili tartışırken genelde isimle hitap eder birbirlerine..Bu sebeple dikkatimi çekmemişti isimle hitap etmeleri..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kan olayına inanmadım haricinde inandım..Kan olayı benim inancımla kesişiyor.

---------

İki sevgili tartışırken genelde isimle hitap eder birbirlerine..Bu sebeple dikkatimi çekmemişti isimle hitap etmeleri..

Doğru olabilirsin ama kesişen bi noktamız olmalı bu sitede sadece 2mize olduğuna göre mutlaka bişey var..:rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de çalışırken iş yerimde kuzenim beni evde görmüş... ben bilinçsiz astral seyahat falan mı acaba dedim ama görmemesi gerekirdi böyle bir durumda.Bence birileri bizim görünüşümüzü kullanıyorlar.Bunu rüyalarda çok yaşadı arkadaşlarım benm suretim ama ayaklar ters falan görüyodu ev arkadaşlarım,bi çeşit oyun olduğunu düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de çalışırken iş yerimde kuzenim beni evde görmüş... ben bilinçsiz astral seyahat falan mı acaba dedim ama görmemesi gerekirdi böyle bir durumda.Bence birileri bizim görünüşümüzü kullanıyorlar.Bunu rüyalarda çok yaşadı arkadaşlarım benm suretim ama ayaklar ters falan görüyodu ev arkadaşlarım,bi çeşit oyun olduğunu düşünüyorum..

Ayak ters olayı bence abartı hiç öyle ayakları ters bir insanla karşılaşmadım ki sokakta gördüklerimin de ayakları ters değildi..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaman mekan kavramları bir tür karışıklık yaşamış olabilir mi? Mesela savaş hançer ve diğer yaşamış olan arkadaşlar varsa bu olayları yaşamadan önce yaptığınız şeyleri düşünün ortak birşeyler varsa o buna yol açıyor olabilir.

Mantıklı..Evet ben yazdım zaten konuyu açarken..Yemek yedim cafede, çalıştığım yere dönüyordum yolda gördüm.Haricinde bir çalışma yapmadım paranormal bir konuda.Büyü yapmadım.Fal bakmadım.Biraz sinir vardı arkadaşın tekinin işi çıktı gelemedi.Normalde 3 kişi olucaktık ama 2 kişiydik olay yaşanırken..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben tatile gideceğim bu akşam.Derin derin düşünürüm bu konu hakkında çünkü çok kişiden duydum ve ilgimi çeken bir konu böyle gizemli bi konuyu çözmek fena olmazdı.Diğer arkadaşlardanda bekliyorum olaylardan önce yaşadıkları şeyleri gariplikleri ayrıca hançer sadece olaydan önce değil olaydan önceki bir haftaya bir bakarsan iyi olur ilgini çeken bir olay vs oldu mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben tatile gideceğim bu akşam.Derin derin düşünürüm bu konu hakkında çünkü çok kişiden duydum ve ilgimi çeken bir konu böyle gizemli bi konuyu çözmek fena olmazdı.Diğer arkadaşlardanda bekliyorum olaylardan önce yaşadıkları şeyleri gariplikleri ayrıca hançer sadece olaydan önce değil olaydan önceki bir haftaya bir bakarsan iyi olur ilgini çeken bir olay vs oldu mu?

Nişanlım ifrit çağırmak için girişimde bulundu..Varlıklarla yakın iletişimdeydim.Fal bakıp büyü yapmaya devam ediyordum.Nişanlımın ablası için pentagram büyüsü hazırlıyorduk.O köye gittiği gün büyü aletini unutmuş.1 ay sürekli yapılan bir hareket var büyüde.Onu aksattı o gün..Böyle..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İfrit Anahtar bu olamaz bişey buldum Bazı insanların Ruhunda Kazılı kendine ait bi tılsım hancerde var eminim bendede var sinirli anımızda ortaya çıkan bişeyler var hancer acil olarak Görüşmemiz gerek Sanırım bişeyler buldum ama daha derine inmemiz gerek

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...