Jump to content

Çoğul yazıyorum

hal123

Önerilen Mesajlar

Ben paranormal olaylardan korkardım taaki bu siteye girene kadar.Korkum bir nebze gitti.Uzunca bir süre siteye girmedim.Bu sürede yazı yazarken sürekli çoğul yazıyorum.Ben yazarken oldukça dikkatlidirim hiç bir harfi eksiksiz veya fazla yazmam herşeye dikkat ederim.Yazarken değil yazdıktan sonra fark ediyorum bunu bi bakıyorum çoğul yazmışım farkında olmadan.Bazende yazmak istediğimi değil farkında olmadan başka şeyler yazıyorum.Geçen gün arkadaşlımla c*nlerin hamile bırakıp bırakamayacağından konuşuyorduk ve ben farkında olmadan hayır "hamile bırakamıyorum". yazdım.O anda bir dank etti.Noluyo bana diye.

Küçükken kandil ayında c*n çağırmıştık öğlen 2-3 gibi ve gece saat 2-3 gibi boğazım kuruyarak uyandım karşımda bişey gördüm sonra yorganı başıma kadar çekerek geri yattım.O günden sonra sık sık gece 3'te uyanıyorum.

Bunun haricinde paranormal şeylerle işim olmaz.Arada taroot bakıyorum bunu saymazsak fallada işim olmaz.Sizce nedir bu ?

C*nler ve diğer varlıklar hakkında bilgim yok belirteyim hemen.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence o üçlerde bişey var herkes üçte uyanıyor :D

Bilinçaltıma yerleşmiş bişey olabilir belki ama kendimi bildiğim kadarıyla hiç takmıyorum bu tarz şeyleri bir dahaki gecede kalkarmıyım filan..

Peki çoğul yazma konusundadamı psikolojik olarak düşünüyorsunuz veya dikkat dağınıklı vs. ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben yazarken çok dikkatliyimdir.Ama bikaç aydır farkında olmadan gidiyoru-M diyeceğime gidiyoru-Z Yemek yiyeceğiM diyeceğime Yemek yiyeceğiZ yazıyorum ve bunu farkında olmadan yazıyorum bi bakıyorum bu şekilde yazmışım.

P.tesi günü arkadaşımla c*nlerden konuşuyoduk onlar insanı hamile bırakıyor filan diyordum bende hayır bi yerde okudum hamile bırakmıyorlar diyeceğime Hamile bırakamıyorum. yazmışım. Ama farkında değilim.O anda korktum ve buraya yazmaya karar verdim.

Umarım anlatabilmiştirim derdimi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Automatic Writing (Otomatik Yazma) konularını araştırabilirsin internetten. Forumda da olması lazım bir kaç çeşit. Zira bahsettiğin şey istemsiz bir otomatik yazmaya benziyor. Özellikle dikkatin ellerinin hareketinden çok yazdığın metinde ise bu mümkün. Bu sağlıklı bir iletişim şekli ve senin ilgini isteyen bir varlığın olduğu açık.

Güzel bir macera yaşamanı diliyorum sana.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tarot bakan kişiler genelde musallat olayları yaşıyor bir süre sonra, tabi seviyen ileri dereceyse bu mümkün öyle gırgırına ayda yılda bir eğlencesine gibi bir şeyse bu yönden endişe edecek bir şey yok.

Yukarıdaki arkadaşın dediği olay yani otomatik yazma olayı doğru olabilir, fakat bu çok düşük bir ihtimal. Fakat benim genel düşüncem bir varlık durumu olması çok çok düşük bir ihtimal. Her şeyden önce bu cinler veya başka varlıklar musallat olması için bir çıkarı veya bir menfaati kısaca sizden alabilecekleri bir şeyleri olması lazım. Hani gidipte "şu Ahmeti bir korkutayım" gibi sebeplerden olmaz bu işler, siz onlara bulaşmadığınız sürece hiç bir şeyde olmaz ayrıca. Benim düşüncem olay tamamen psikolojik fena şekilde bilinç altına etki etmişsin, cinleri c*n yada 3 harf diye söyleyen her insanın bilinç altında bununla ilgili bir korku olması muhtemeldir ayrıca. Fakat eğer bir varlık durumu mevcutsada bunu net bir biçimde anlarsın ilerleyen safhalarda. Fakat dediğim gibi bu çok çok düşük bir ihtimal, zaten yaşadıklarını bir varlığa bağlayacak net bir şeyde yok hani.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ediyorum hepinize.Bende psikolojik olarak düşünmüştüm taaki "hamile bırakamıyorum" yazısına kadar. "Screamingoftherap" ayriyeten teşekkür ederim rahatlattın beni.Tarotu eğlencesine bakıyorum hatta bakmadan önce inanmayın fallara filan diyorum belki hemen değil ama baktığım fal mutlaka gerçekleşiyo.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

istemeden başka şey yazma olayı banada çok oluyor. din hocasında sormuştum sanada onun cevabını vereyim. " etrafında biri sürekli birşey diyorsa veya şarkı dinliyosan beyin istemeden o sözleri alır ve senin normalde yazmak istediğin şeyi satarak o sözleri yazdırır " buna benzer bişey demişti :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence psikolojik olma ihtimali daha yüksek.Mesela bir kişiyle uzun süre takılırsın adı murattır sonra gidersin samirle takılırken ona hep yanlışlıkla murat dersin beyninin alışma süreci var.Yanlış anlama gayler böyle düzeltiliyor.6 ay normal bir insanın cinsel hayatı yaşatılıyor onlara ve sinir sistemi alışınca kurtuluyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...