mksubzero349 Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gLcqoNdu0es&feature=plcp Piyano çalarken tipime hiç mi hiç dikkat etmem. Orada 3 şey var yalnızca: ben, piyanom ve parça... Üçümüz bir bütünüz orada, aramıza ise başka hiçbir şey girmemeli. Birkaç hatam var, onları da hoş görmeniz dileğimle. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 helal sana kardesim cok güzel, cok begendim. Birkac yerde hata var ama o kadarcık kusur kadı kızında bile olur. helal sana tekrardan bourbon umu seni dinlerken iciyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Katılıyorum , başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Devamini bekliyoruz. bak cidden caldikca paylas birazda göze hitap et üstüne bir takım elibise falan giy Basligi ben caliyorum ay ışığı sonatasi diye acsan daha cok hit yapardi ben konuya girince senin caldigini fark ettim baslikdan anlasilmiyor helal sana genç.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 AurorA ablaya söylerim, düzenler. Yarın görür zaten muhtemelen. Tekrardan çok teşekkür ederim. Konser var 19 Haziran'da, 2 parça çalıyorum. Biri bu, biri de Mozart'ın Do Majör Sonat'ının ilk bölümü. (eser numarası aklımda değil) Muhtemelen onların videolarını da koyarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Kesin Koymani Bekliyorum Ok. Takım Elbiseyi Unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Takım elbise olmayacak büyük ihtimalle. Konsere giyeceğim şeyleri aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Ok sen çalda bize . Şık birseyler giy ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Güzel çalmışsın arkadaşım senin dokunuşlarında duygu var. 3. bölümü de bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Konser için tekrar başarılar , takipteyiz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 ellerine sağlık, harika Burada büyük bir yetenek varmış da, haberimiz yokmuş Bu arada ben başlığı değiştirdim. Ancak sabahın köründe değiştirdiğimden sanırım yazacak bir şey bulmak kolay olmadı değiştirmemi istersen özel mesaj ile koymak istediğin başlığı bildir canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Harikasın. Tebrik ederim. Parmaklardan gözümü alamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Çok teşekkür ederim. @serpentine Şu an 2. bölümü çıkarmaya çalışıyorum. (daha bugün başladım ) Onlar nasıl notalar öyle? Dinlemek daha basit. @AurorA İyi olmuş başlık, senin de eline sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 En sevdiğim parça, ellerine sağlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Çok güzel olmuş ya, şahsen gerçek müzikten ayırt edemedim, hiç hata göremedim yani. Şaşırdım hatta sen mi çaldın diye. Bayağı güzel çalmışsın. Yalnız biraz uzun sürmüş gibi, saygısızlık olmasın diye kapatamadım da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 6 buçuk - 7 buçuk dakika arası çalıyor genelde çalanlar. Teşekkür ederim ikinize de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Bekliyoruz devamini kardesim, dedigim parcayada bakarsan cok sevinirim . 2008 yılında bir arkadas kendi violin videosunu paylasmisdi . Acemiydi ama güzeldi ozamandan bu zamana sen teksin. Konu üstünde durup forumu dahada güzellesdirmen dilegi ile iyi aksamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yerimi ayırtayım şuracığa. Gece yarısından sonra ayık kalabilirsem bu konuya geleceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.