Jump to content

Ay Işığı Sonatı (Piyano: mksubzero349)

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

helal sana kardesim cok güzel, cok begendim. Birkac yerde hata var ama o kadarcık kusur kadı kızında bile olur.

helal sana tekrardan bourbon umu seni dinlerken iciyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Devamini bekliyoruz. bak cidden caldikca paylas birazda göze hitap et üstüne bir takım elibise falan giy :)

Basligi ben caliyorum ay ışığı sonatasi diye acsan daha cok hit yapardi :D

ben konuya girince senin caldigini fark ettim baslikdan anlasilmiyor :D

helal sana genç..........

Yanıtlama zamanı:

AurorA ablaya söylerim, düzenler. :D Yarın görür zaten muhtemelen. :D Tekrardan çok teşekkür ederim. :D

Konser var 19 Haziran'da, 2 parça çalıyorum. Biri bu, biri de Mozart'ın Do Majör Sonat'ının ilk bölümü. (eser numarası aklımda değil) Muhtemelen onların videolarını da koyarım. :thumbsup:

Yanıtlama zamanı:

ellerine sağlık, harika :) Burada büyük bir yetenek varmış da, haberimiz yokmuş :)

Bu arada ben başlığı değiştirdim. Ancak sabahın köründe değiştirdiğimden sanırım yazacak bir şey bulmak kolay olmadı :D değiştirmemi istersen özel mesaj ile koymak istediğin başlığı bildir canım :)

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim. :D

@serpentine

Şu an 2. bölümü çıkarmaya çalışıyorum. (daha bugün başladım :p) Onlar nasıl notalar öyle? :D Dinlemek daha basit. :D

@AurorA

İyi olmuş başlık, senin de eline sağlık. :D

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel olmuş ya, şahsen gerçek müzikten ayırt edemedim, hiç hata göremedim yani. :D Şaşırdım hatta sen mi çaldın diye. Bayağı güzel çalmışsın. Yalnız biraz uzun sürmüş gibi, saygısızlık olmasın diye kapatamadım da. :D

Yanıtlama zamanı:

6 buçuk - 7 buçuk dakika arası çalıyor genelde çalanlar. :D

Teşekkür ederim ikinize de. :D

Yanıtlama zamanı:

Bekliyoruz devamini kardesim, dedigim parcayada bakarsan cok sevinirim .

2008 yılında bir arkadas kendi violin videosunu paylasmisdi . Acemiydi ama güzeldi ozamandan bu zamana sen teksin. Konu üstünde durup forumu dahada güzellesdirmen dilegi ile iyi aksamlar

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...