Jestem Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2012 Arkadaşlar dün İsrailli bir büyücü tarafından tehdit edildim. Tam 21 gün sonra bana büyü yapacağını söyledi ama büyünün ne olacağını söylemedi. 21 gün sonra dolunay ve bir ay tutulması var. Bununla ilgili olabilir. Bana yapılmamış bir büyü için savunma, koruyucu bir büyü lazım. forumda bu tür bir büyü bulamadım. Kendimi o bana büyü yapmadan korumaya almak istiyorum. Bana neden böyle bir şey yapmak istediğine gelirsek, Benim dedem ve onun babası cadıydı. ben de uğraşıyodum ama bırakmıştım bu işleri. benim bilgilerimden yararlanmak istedi. ben izin vermedim ama ısrar etti, bana bazı şeyler teklif etti, Türkiye'ye öğrencim olmaya gelebileceğini söyledi ama kabul etmedim. Bunun üzerine böyle bir şeye kalkıştı. Bana zarar verebileceğini sanmıyorum ancak varlık musallat edebilir. zaten yeni kurtuldum bir musallatdan. Yardımcı olun lütfen, Koruyucu, önlem olarak bir büyü yapmam gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Vefat etmediyse dedenden yardım iste bence. bide vefat ettiyse dedenin eşyalarını kurcala derim işine yarıyacak bilgileri bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Koruma Tılsımları kullanabilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mylitta Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Döner bıçaklarıyla dalalım. İşin şakası bir yana, eviniz için ve kendiniz için tonla korunma ritüeli var. Ayrıca o size büyü yaptıktan sonra siz o büyünün 3 katı zararı ona verme hakkınız vardır. Sizde onu büyü yapmakla tehtid edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Senden eğitim almak istediğine göre güçsüz demektir Varlık musallat edebilir dedin, bu işine yarar ; http://www.gnoxis.com/kotu-varliklardan-korunma-kesesi-buyusu-45913.html#post604618 Evi kutsayabilirsiniz ; http://www.gnoxis.com/evi-kutsama-ritueli-koruma-ve-arindirma-45392.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Vefat etmediyse dedenden yardım iste bence. bide vefat ettiyse dedenin eşyalarını kurcala derim işine yarıyacak bilgileri bulabilirsin dedem 7 ay önce öldü. çok güçlü cinler bir gece onu öldürmeye kalkışmıştı. nedenini bilmiyorum. ama kurtuldu ve o olaydan sonra bu işleri bıraktı, hacca filan gitti, kitaplarını sakladı. sonra bana öğretemeden vefat etti. kitaplarını vefattan sonra gördüm ama definden sonra yerinde yoklardı. sonra amcamın aldığını öğrendim. ama o bana vermiyor, saklıyor. ama o büyü de yapmıyor. zaten ondan o kitapları da büyü ile almayı düşünüyorum çünkü dedemin kitaplarında çok güçlü büyüler var, osmanlıca filan. Zaten o yaşasa ondan yardım isterdim. gerçi yaşasa yardım istememe gerek bile kalmazdı, eğitirdi beni. Nevermore, ben de baktım takvime, dolunay vardı . ayrıca teşekkürler öneriler için. Öneriler için teşekkür ederim codzombi, mylitta ve helsing helsing ayrıca evet benden güçsüz, zaten eğitmeyince beni tehdit etti. ondan korkmuyorum ama bağlı olduğu kovan filan.. ya da bi kovana bağlıysa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Büyük ihtimalle bir kovana bağlı değil diye düşünüyorum. Sizden yardım istediğine göre. Zaten bir kovana mensupsa bile kötü bir oluşumdur. Nefsine yenik düşüp tehdit ettiğine göre bu kovan işlerini pek bilmiyorum yalnız. Bu arada Nevermore, yer imleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Büyük ihtimalle bir kovana bağlı değil diye düşünüyorum. Sizden yardım istediğine göre. Zaten bir kovana mensupsa bile kötü bir oluşumdur. Nefsine yenik düşüp tehdit ettiğine göre bu kovan işlerini pek bilmiyorum yalnız. Bu arada Nevermore, yer imleri Yanlız onda değerli bir kitap var sanırım. büyü kitabı. ondan yardım alacak. bu beni endişlendiriyor. yoksa bana karşı böyle bir şeye kalkışamaz. Salak galiba bana da anlatıyor kaynaklarını filan. Bu arada yer imleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Bu israilli herif kabala büyücüsü mü ne ya ? Birde herif senin dedeni ne ara tanıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Bu israilli herif kabala büyücüsü mü ne ya ? Birde herif senin dedeni ne ara tanıyor Kabbala olduğunu sanmıyorum. Arkadaşımdı, konuşuyorduk. Fakat ben isteğini kabul etmeyince oldu bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 özel bir soru olmayacaksa nereden tanıştınız ve ne kadar zamandır arkadaşlık yapıyordunuz bu şahısla? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 özel bir soru olmayacaksa nereden tanıştınız ve ne kadar zamandır arkadaşlık yapıyordunuz bu şahısla? 1 aydır arkadaştıkta yardım için teşekkürler ben hallettim o mevzuyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Ne yaptığını merak ettim Söyleyebilir misin acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Ne yaptığını merak ettim Söyleyebilir misin acaba ? düşünce kontrolü yeniden bana yalvarıyor öğretmem için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Evini kutsa yatarken ve uyandığında sürekli evi varlıklardan kötü enerjiden temizle , korunma tılsımı yap kendine. helsing'in dediği gibi korunma kesesi yap. Bir de korunmak için bi kaç sembol falan bul. Yeter heralde daha da gelmem davosa der bırakır büyüyü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 ilginç paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Casparagas Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Sizden birşeyler öğretmenizi istediğine göre siz ondan daha fazla birşeyler biliyorsunuz demektir ve bu onun farkındadır doğal olarak. Siz hiçbirşey bilmediğinizi söylüyorsunuz, neden şahısa söylemediniz bunu? Eyer şahısa söyledim inanmadı diyecekseniz; kendinden daha fazla birşeyler bilen birine böyle bir kötülük yapacağını zannetmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 düşünce gücünü akıl etmen iyi olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Sizden birşeyler öğretmenizi istediğine göre siz ondan daha fazla birşeyler biliyorsunuz demektir ve bu onun farkındadır doğal olarak. Siz hiçbirşey bilmediğinizi söylüyorsunuz, neden şahısa söylemediniz bunu? Eğer şahısa söyledim inanmadı diyecekseniz; kendinden daha fazla birşeyler bilen birine böyle bir kötülük yapacağını zannetmiyorum... hiç bişey bilmediğim değil bırakmıştm dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Çok heyecanlı gidiyordu yaa. Ne güzel okuyordum yorumlar bitmiş Niye benim hayatımda böyle birşeyler yok ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Çok heyecanlı gidiyordu yaa. Ne güzel okuyordum yorumlar bitmiş Niye benim hayatımda böyle birşeyler yok ki. hayatınızda böyle şeyler istiyosunuz ama bir süre sonra artık belalar iyice artıp başınızı arıtmaya başlicaktır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 hayatınızda böyle şeyler istiyosunuz ama bir süre sonra artık belalar iyice artıp başınızı arıtmaya başlicaktır:) aynı fikirdeyim maalesef. Üstüne bir de kan bağlarının getirdiği sorumluluklar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whisper Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 neyse gecmis olsun bununla,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 neyse gecmis olsun bununla,, teşekkürler. varlık musallat etmesinden korktum zaten, yoksa zarar veremez bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.