legolas Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2012 selam bende bi LYS öğrencisi olarak sınavdan 2 gün önce ne hissettiğiinizi merak ettim. acaba aynı şeylerimi hissediyoruz hislerimizi yazalım lütfen. ben başlayım çalışmama rağmen kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum şu anda kasabın elinde bilenen bıçağa bakıyorum nezaman kesilecem diye. tarih-coğrafya-psikoloji-mantık-sosyoloji-edebiyat ezberledikten sonra genede içimde "ya YGS'deki gibi beklenmedik kazık sorular çıkarsa ve hiç bişey yapamazsam" gibi bi his var. sanki kan kokusunu alıyorum. boğazım kesildikten sonra keskin metal bıçağın üzerinde kalan kanımın porselen zemine aktığını hissediyorum. porselen zeminin üzerinde hiç olmadığı kadar güzel ve kırmızı... evet benim içimdeki his bu acaba siz neler hissediyorsunuz ??? :D:D biraz sadistçe olabilir ama böyle hissediyorum (lütfen ciddi bi şekilde yazalım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Selam ben de LYS'ye giricem ama hiçbir şey hissetmiyorum. Sınava başvuru kağıdını bile çıkarmadım yazıcıdan. Ailemin zoruyla giriyom zaten. Çok rahatım, daha önemli sorunlarım var. Bi sınavı kendime dert edecek durumda değilim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 hehe 2 senem kaldı lys ye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Sınava Girecek Gençlere Başarılar Diliyorum........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 hehe 2 senem kaldı lys ye Egitim sistemi degisiyor zaten sizin zamaniniza lys olmayacak --------- Tam 3 gun sonra ya ben kasabin elinden kacacam yada yukarida bahsettigim islemler gerceklesecek --------- Sınava Girecek Gençlere Başarılar Diliyorum........ Tesekkur ederim knk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 okul puanı sistemi değişmiş galiba,okulunun bir önemi kalmamış,özel liselerdekiler aldıkları 100 lerle daha çok puan alacakmış.Kötü olmuştur sınava girecek birçok öğrenci için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Okullar arasindaki fark kalkti sadece. bireysel basari one gecti. ama bana sorarsaniz kalkmamaliydi yani iyi liselerde olan adamlara haksizlik oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jezebel Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Açıkçası inanılmaz derecede heyecanlıyım.Çalışmaya biraz geç başlamış oldugum için yetiştiremediğim konulardan ve sınav esnasındaki heyecanla bildiklerimi de unutmaktan çok tırsıyorum.bakalım artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 yarın LYS1 sözel olduğum için kafam rahat LYS1'e girip sallana sallana 1-2 soru yapıp çıkacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 üniversite de olamama rağmen bende giriceğim tekrar sayısaldan olmama rağmen geçen sene 50 net yaptım Edebiyat-coğrafyadan , o yüzden basit olacağını düşünüyorum derdim ama sorun var çünkü ben tabi 3 sıra öteden kızın tekinden cevap kağıdına bakarak (1.700.000 farklı kitapçık yalan dolan kanıt olarak ben varım , şöyle bi sınıfa göz gezdirdim tek tek baktım sonra buldum ama sakın siz yapmayın şans işte cevap kağıtlarımız aynıydı bazı sorular aynı olunca çaktım köfteyi ) cevapları da bi güzel geçirdim :D O yüzden 50 net geldi Neyse siz çalışmışsınız emeğinizin karşılığını elbet birgün alırsınız Gireceklere de başarılar diliyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 :derisive:üniversite de olamama rağmen bende giriceğim tekrar sayısaldan olmama rağmen geçen sene 50 net yaptım Edebiyat-coğrafyadan , o yüzden basit olacağını düşünüyorum derdim ama sorun var çünkü ben tabi 3 sıra öteden kızın tekinden cevap kağıdına bakarak (1.700.000 farklı kitapçık yalan dolan kanıt olarak ben varım , şöyle bi sınıfa göz gezdirdim tek tek baktım sonra buldum ama sakın siz yapmayın şans işte cevap kağıtlarımız aynıydı bazı sorular aynı olunca çaktım köfteyi ) cevapları da bi güzel geçirdim :D O yüzden 50 net geldi Neyse siz çalışmışsınız emeğinizin karşılığını elbet birgün alırsınız Gireceklere de başarılar diliyorum .. ya bide kiz hepsini yanlis yapsaydi nerede benee o sans knk eger oyle bisey olsa kesin benim onumdeki kiz tembelin teki cikar --------- :derisive:üniversite de olamama rağmen bende giriceğim tekrar sayısaldan olmama rağmen geçen sene 50 net yaptım Edebiyat-coğrafyadan , o yüzden basit olacağını düşünüyorum derdim ama sorun var çünkü ben tabi 3 sıra öteden kızın tekinden cevap kağıdına bakarak (1.700.000 farklı kitapçık yalan dolan kanıt olarak ben varım , şöyle bi sınıfa göz gezdirdim tek tek baktım sonra buldum ama sakın siz yapmayın şans işte cevap kağıtlarımız aynıydı bazı sorular aynı olunca çaktım köfteyi ) cevapları da bi güzel geçirdim :D O yüzden 50 net geldi Neyse siz çalışmışsınız emeğinizin karşılığını elbet birgün alırsınız Gireceklere de başarılar diliyorum .. ya bide kiz hepsini yanlis yapsaydi nerede benee o sans knk eger oyle bisey olsa kesin benim onumdeki kiz tembelin teki cikar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 --Sınava girmeden önce 3-4 sigara içmeyin sakın,1 tane için içecekseniz. --Sınavdan önce kimseyle muhabbet etmeyin, --Sınav yerine erken gitmeyin --Sınava tek başınıza gidebiliyorsanız tek başınıza gidin --Çok su çişinizi getirebilir,izin vermezlerse büyük sıkıntı olur --Sınav saatleri içinde olabildiğiniz kadar bencil olun,kimsenin iyiliğini düşünmeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 LYS ye girecek adaylara başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Ben seneye giricem sınava ama şimdiden korkudan geberiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 korkma fazla acıtmıyorlar meras Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wayfarer Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 kardeş, umarım iki gün sonra nasıl geçti diye başlık açmazsın :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Sakın girmeyin One does not simply walk into university! O arazi ateşe, küle, toza bulanmış ve çoraktır. Teneffüs ettiğiniz hava zehirlidir. On bin adamınız olsa bile başaramazsınız. Bu ahmaklık! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 sene başından beri kitap açıp ders çalışmadım ygs1 de 300 puanda kaldım şimdi daha kötü geleceğini umduğumdan sınava girmemeyi düşünüyorum herşeyi yarın sabah ki kararım belirleyecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 korkma fazla acıtmıyorlar meras Acıtıp acıtmayacağını sınavdan sonra anlayacağız artık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Evet LYS1 bitti ve iyiki sözelim yoksa yanmistim. LYS1 beni etkilemedigi icin kafam rahat hepsini attim ciktim iyik i sozelim . ama yarinki sinav beni korkuutuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Evet LYS1 bitti ve iyiki sözelim yoksa yanmistim. LYS1 beni etkilemedigi icin kafam rahat hepsini attim ciktim iyik i sozelim . ama yarinki sinav beni korkuutuyor. "iyiki sözelim" cümlesindeki boşa giden çabayı bulunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yok ya boşluğu yanlış yere koymuştur bence. Neyse, ben sayısaldım, Antalya sıcağında(42 derece) deliler gibi yürüdüm yarım saat, bir de yanlış binaya girmişim, oradan da doğru binaya yürüdüm, nefes nefese kaldım. Çok fena bir şeydi. Sınav başladıktan 10 dakika sonraya yetişebildim. Gerçi matematikte öylece baktım. 80 sorudan 10 tanesini işaretledim. Yanlış binadan çıkarken bütün aileler bana baktı, sanki ölecek birine bakıyorlarmış gibiydi. Araba kazasına bakışlarından daha kötüydü. Bir de herkes melek gibi davrandı. Abi 50 kuruş verir misin simit alıcam desem bu kadar iyi davranmazlardı yani. Şu anda çok başım ağrıyor, gözlerim de fena ağrıyor, yatıcam. Kalkamayacağımı düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yok ya boşluğu yanlış yere koymuştur bence. Neyse, ben sayısaldım, Antalya sıcağında(42 derece) deliler gibi yürüdüm yarım saat, bir de yanlış binaya girmişim, oradan da doğru binaya yürüdüm, nefes nefese kaldım. Çok fena bir şeydi. Sınav başladıktan 10 dakika sonraya yetişebildim. Gerçi matematikte öylece baktım. 80 sorudan 10 tanesini işaretledim. Yanlış binadan çıkarken bütün aileler bana baktı, sanki ölecek birine bakıyorlarmış gibiydi. Araba kazasına bakışlarından daha kötüydü. Bir de herkes melek gibi davrandı. Abi 50 kuruş verir misin simit alıcam desem bu kadar iyi davranmazlardı yani. Şu anda çok başım ağrıyor, gözlerim de fena ağrıyor, yatıcam. Kalkamayacağımı düşünüyorum. çok çile çekmişsin be ortak:D 10 soru için değer mi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Ben hepsini yaptim tabi yanlis yaptim :D ilk 10 dakikada hepsini isaretledim sobra kafami siraya koydum yattim hoca neden cozmuyorsub felan dedi bende ben sozelim beni etkilemiyor dedim niye girdin ozaman dedi aile baskisi dedim --------- Hoca " sinav basladi arkadaslar dedi herkes aceleyle kitapcigi acti cozmeye basladi ben hala duvardaki buuk harityai inceliyordum. kafam rahat nasil olsa ama yarinki sinavda herkesten aceleciyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 MrColt, evet de işte dinletemiyorsun ki ailene. Neyse geçti artık. Niye beğendiniz yav yorumumu, ben çile çekmişim siz de gelip beğeniyosunuz. Ama sorular kolaymış aslında ya, çalışsaydım belki yapardım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.