Jump to content

Hayat enerjisi

Sailor Str

Önerilen Mesajlar

Sıcak hava için kuru buz kullanabilirsin. Vantilatörler genelde insanı çarpıyor. Ben kuru buzu kullanıyorum sıcak yaz günlerinde. Sağlıklı beslenme için fazlasıyla protein tüketmeye özen gösterin. Karbonhidratta gereklidir fakat sağlıklı olan her zaman proteindir. En önemlilerinden biri spor, her türlü enerjinizi yükseltip kendinize olan güveninizi sağlar. Ve uykusuzluk. Uyurken televizyonunuz ışığınız açık olmasın. Bu sizin beyninizin dinlenememesini sağlar. Sirius'un söylediklerini biraz açayim dedim. Kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

-sıcak hava

-sağlıklı beslenmeme (Yağlı, etli gıdalar tüketimi, az antioksidan tüketme)

-düzenli spor yapmama

-negatif düşünce ve eylemler

-yetersiz ve/veya verimsiz uyku...

Ayrıca Bütün Gün yatarsanda Sağlıksız Olursun Enerji Üretilmezse Harcanamaz.

---------

Şöyle bi durumda var aslında; güneşli günlerde halsiz,yağmurlu ve rüzgarlı günlerde enerjik ve mutlu oluyorum.Sebebi ne olabilir?

Yaşam Tarzi Olayi Gece Yaşayan İnsanlar Güneşli Günlerde Halsiz Olabilirler

Geceleri Ve Karanlık Günlerde Enerjik Olurlar Ayrica Havalar Cok Sıcak Günesli Günlerde Halsiz Olman Normal

Gerçi Ben Sıcakdan Şikayetci Degilim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kendimden örnek vereyim; yaz tatiline girdiğim halim, tatilden çıktığım halimden kat kat daha iyi. Okul zamanı o koşuşturmanın içinde olduğumda canımı birşeylere sıkmaya bile zaman kalmıyor.

Tavsiye; birşeylerle meşgul ol. Boş zaman dediğin de gece uykusundan ibaret olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...