anil03 Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 Merhabalar, Ben burdan paranormal varlıkları çok araştıran biriyim çok merak ediyorum bir o kadarda korkuyorum bana göre bu olay bilinçaltımada yerleşmiş çünkü gece uyumak üzereyken hep görüntüler görürüm ve hiç olmadık yere yatakda birden refleks ile zıpladığımda olur ben bu olayı bir aydır yaşıyorum şöyle anlatayım. Dün olan olay aynen şöyleydi: Müzik dinliyordum ve dalmıştım müziğin akışına kaptırmıştım kendimi gözlerim kapalıydı ve odamda bir köpeğin üstüme doğru atladığını gördüm bu olay 2 sn gibi bir sürede gerçekleşti rüya değildi çünkü müziği gayet net duyuyordum ve 2 gün sonra olcak sorumluluk sınavında ne yapıcam diye düşünüyordum tam o anda oldu ve yataktan bir korkuyla fırladım. 2 gün önce olan olayda deprem olduğunu gördüm bina yıkılıyordu buda çok kısa bir sürede oldu. O sırada suskunları izliyordum. Bunu görmemide şuna bağlıyorum 9 gün önce marmara ereğlisinde olan depremde bende oraya çok yakındım ve o depremi çok iyi şekilde hissettim ama hiç korkmamıştım çünkü çok depreme denk geldim. Sizce bunlar niye oluyor ben bilinçaltı olarak yorumluyorum. Eğer biliçaltı ise bilnçaltına gitme yada bilinçaltını temizleme gibi yöntemler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bana kalırsa bu bilinçaltı..Rahat ol kasma o kadar.Derin bir nefes al 2 saniye kadar içinde tut yavaşça ver..Günde 20 kere tekrar et olay sona ermezse özel mesaj at daha uzun bir kaç teknikten bahsederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 paronormal varlıkları kafana o kadar takmışsın ki artık bilinç altına yerleşmiş bu konu üzerinde çok durma ,kafanı ona takma ,işlerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bilinçaltı gibi .. Sürekli onu düşündüğün içindir belki . Bence biraz ara vermelisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anil03 Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Bana kalırsa bu bilinçaltı..Rahat ol kasma o kadar.Derin bir nefes al 2 saniye kadar içinde tut yavaşça ver..Günde 20 kere tekrar et olay sona ermezse özel mesaj at daha uzun bir kaç teknikten bahsederim.. Çok teşekkür ederim etkisini göstermeye başladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bloody Lady Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Bilinç altı olduğunu düşünüyorum ama yinede içinin rahat olması için sana şunu tavsiye edebilirim. Mürver ağacı dalını yatağının altına koy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KutupAyisi Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Bilinç altı olduğunu düşünüyorum ama yinede içinin rahat olması için sana şunu tavsiye edebilirim. Mürver ağacı dalını yatağının altına koy Tam olarak aradığım ağaç olur.. İzmir'de buldum.. Hala İzmir'de olduğum için çok şanslıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hozbay Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 2 sene once bende cok korkardim hatta isimlerin anilmasindan bile. Simdi bir cin gorsem terlikle kovalarim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.