nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 Vücutta Elektrik Yükü Oluşturma Genel olarak Psi enerjisiyle bağıntılı olan bu elektrik yükünün artışı tıpkı diğer bütün psişik olgularda olduğu gibi gözde canlandırma (imajinasyon) ile sağlanır. Bu işe yeni başlayanların dahi hiç sıkıntı çekmeden uygulayıp sonucunu alabilecekleri, en bilinen yöntem; kalp çakrasını merkez alan Psi enerjisinin bütün vücudu dolanarak elektrik yükü açığa çıkardığını gözde canlandırmaktır. Bu herhangi bir enerji depolanmasına ihtiyaç duymayacağı gibi, Psi enerjisini artırma tekniklerini uyguladıktan sonra yapılması çok daha etkili olacaktır. Vücudunuzun, bütün psikokinetik eylemleri gerçekleştirmenizi sağlayan bölümü olan kalp çakranızdan başlayarak; bir elektrik enerjisinin, yedi çakra ve dan tian’ı doldurarak bütün vücudunuzu sardığını düşününüz. Bunu uzun vadeli ve düzenlice tekrarladığınız takdirde vücudunuzdaki elektrik akışkanlık kazanmaya başlayacaktır ve bu sayede bu elektriği kullanan çeşitli elektrokinezi tekniklerine başvurarak çeşitli psişik eylemler gerçekleştirebileceksiniz. Vücudunuzdaki elektriği yeterli seviyeye getirdiğiniz takdirde yapabileceğiniz en eğlenceli aktivitelerden bir tanesi de bir elektrik devresinin iki ucunu parmaklarınızla birleştirip devrenin çalışmaya başladığını görmektir. Çok benzer bir şekilde, vücudunuzdan bir radyoya elektrik iletimi sağladığınızda bu radyonun frekansını saptırmak söz konusudur. Elektrokinezi teknikleri kullanarak elektronik cihazlara etki edebileceğiniz gibi aynı elektrik yükünü biyolojik canlılar üzerinde de kullanabilirsiniz. Ne var ki bu tarz bir girişim çoğunlukla biyolojik süjenin iflas etmesi ile sonuçlanacağı için özellikle insanlar üzerinde elektrokinetik eylemlerin yapılmaması daha iyidir. ALINTIIR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Benim savunma aracım oldu elektrokinezi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 nasıl yani biri sana saldırırsa onu carpıyormusun:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Elektrik kesildiğinde pc ve modemi çalıştırabiliceksem bu geceden başlayayım çalışmaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 evet,kesinlikle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Çalışmalara başlamam lazım Başka yapabilen var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2012 Benim savunma aracım oldu elektrokinezi İnsanlara karşı mı kullanıyosunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Bugün meditasyon sonrasında elektrokinezi yapabildiğimi farkettim. Psiball yaparken parmaklarımı elektrik çarptı çok hoşuma gitti:rofl: hala da yapıyorum bir anlık değil yani. Levitasyon ya da telekinezi yaparken işe yarar mı bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Teşekkürler Nevermore. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 güzel paylaşım çok beğendim telekineziyi yapan biri bunu da yapar değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Mesela benim küçüklükten kalma alışkanlıığım var baş parmağımla işaret parmağımın arasında bir kaygan kumaş alıp birbirine sürtünce çok rahatlıyorum.Yani sanki parmak uçlarımda bir stres yumağı toplanmışta onu dağıtıyormuşum gibi ve bunu özellikle stresli ,endişeli olduğum günlerde yapıyorum.Boynumun köküne kadar rahatlamayı hissediyorum.Ve bunu çok fazla yaptığım dönemlerde vücudumda çok elektiriklenme oluyor.Ses çıkıyor çoğu zaman.Acaba bu alışkanlığımın bu işlemi yapmamda kolaylığı olabilir mi? Yani sanki daha rahat yapabilirim gibi geliyor.Deneyeceğim bunuda tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
landrevsev Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 kime değsem elektrik çarpıyor :/ elektrikli aletleride çok severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Bir ara bu yeteneğimin olduğunu keşfetmiştim, etrafta bulup enerjisinin bittiğinden emin olduğum pilleri elektrokinezi ile şarj etmeye çalışarak pratik yapmaya karar vermiştim ve daha ilk pratiklerimde işe yaramıştı, hatta bu yöntemle kablosuz fareme sürekli pil almaktan kurtulmuştum, biten pili çıkarıp elektrokineziyle şarj ederken başka bir pil takıp taktığım pil bitince aynı işlemi şarj ettiğim pili takıp biten pili şarj etmeye başlayarak tekrardan yapıyordum sonra bıraktım ama, neden bilmiyorum. Bu aralar tekrar başlayasım var, umarım aynı sonuçları yine alıp daha da ilerletebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cehennemdeki leonard Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 iyi olur,umarım faturalara yansıtabilirim.öğrenciyken en gerekli bu ve pyrokinesis galiba :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.