Mylitta Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 16, 2012 arkadaşlar, aranızda bu ritüelin adının ne olduğunu, nasıl yapıldığını ve Berk Eratay'ın bir şarlatan olup olmadığını bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Bu bir ritüel değil öyle gözüne beyaz lens tak alttan ışık ver sunucudan tembihli ünlüyüde uyar falan mesgul etmeyin itibar etmeyin bunlara . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 http://i.imgur.com/kWUix.jpg Berk Eratay lensleri geldi haaaaanım. Kırmızı lenslerin ürün fotoğrafını bulabildim sadece. DVD'sinde de uygulamalı anlatımı varmış; "izleyicileri nasıl keriz yerine koyarsınız?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Adamın sesi hipnoz etkisi uyandırdı korktum valla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Eskiden bende yapardım lise yıllarında gözümü şaşı yaparak lensi göz kapağımın arkasına götürürdüm orda takılırdı. arkadaşlarıma gösterdiğimde yüz ifadelerini görmeniz lazımdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Burda bi hile var mı bilemem ama imkansız deil bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.