Im a Witch Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2012 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Soracağım soru başlıkta yazdığım gibi enerjiyi kullanmak ile ilgili... Ben doğuştan beri bir dürtü ile her zaman cadılığı , büyüyü araştırdım. Nerde büyü , nerde cadılık varsa ben orda oldum... Her zaman içimden bir his beni bu yollara sürükledi. Ve ben yaklaşık 8 aydır cadılığın temel anlamını öğrendikten sonra bazı siteler , bazı kişiler yardımı ile bu konuma geldim. Paganlık , Wiccanlık , Cadılık gibi konularda yeterince bilgim var... Bazı büyüleri , ritüelleri , bitkilerin enerjilerini , gezegenlerin ve ayın enerjilerini biliyorum.. Yani yeterli bilgiye sahibim... Bazı yeteneklerim de var tabii. Her neyse konumuza gelelim. Ben yeterince araştırma yaptım.. Her şey üzerine. Ama Enerjileri kullanmayı , Yönlendirmeyi bilmeden lak diye çember açıp ritüel peşinde koşarsam eğer , '' bu neden olmadı ? , Büyü varmıdır ? , Ben cadımıyım ? '' gibi aptal sorulara kafamı takarım ve böyle gidersemde çok fazla düşerim bu yolda.. Ben kendi enerjimi , ve bazı diğer enerjileri hissedebiliyorum... Sadece sözlerle element daveti yaptığımdada hissederim enerjiyi... Ama Enerjiyi yönlendirmeyi bilmeden olmaz diye düşündüm.. Bu yüzden sorum şu : Enerjiyi nasıl yükseltip nasıl yönlendirebilirim ? Elementlerin enerjisini nasıl kontrol edebilirim ? Enerjiyi kontrol etmemi nasıl sağlayabilirim ? Nasıl enerjileri kullanabilirim ? Sorum bunlar.. Biraz uzattım ama yardım ederseniz çok memnun olurum.. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MysticWitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 enerjiyi yönlendirmek büyü olmuyor mu zaten? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DarkDesires Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Arkadaşım öncelikle bende bunu çok merak ediyorum.Bu işte ben çok yeniyim ama sorularından birini cevaplayabilirim.Enerjiyi arttırmak meditasyonla oluyor.Günde en az 20 dakika meditasyon yapıyorum ben yeni başlayan biri olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seydaseyda Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2012 Sembolize ederek yönlendirmek Büyü oluyor aslında ileri seviyelerde ihtiyaç kalmıyor fakat senin şu an bahsettiğin kanallamayı öğrenmek bunu araştırırsan başarabilirsin ayrıca yeteneğin olması her zaman yeterli değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Arkadaşlar lütfen konu dışına çıkmadan ve ikili tartışmalara-konuşmalara girmeden yorum yapınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.