nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 18, 2012 Bedeninizdeki enerjinin doğal yönünde ve düzgün akışını sağlar ayrıca kullanabileceğiniz enerji miktarını arttırır. Bütünsel Kinesiyoloji PİKİ Bedenin Bilgeliği Homolateral kalıp içinde olmadığınız halde stres ve yorgunluktan dolayı meridyenleriniz ters akış halinde olabilir. Bedeninizin genel yorgunluğa nasıl tepki verdiğini görmek için; 1. Öne doğru yedi sekiz adım yürüyün. Test edin (kol testi) 2. Geriye doğru (geri geri gidin) yedi sekiz adım yürüyün. Test edin. 3. İleriye doğru yürürken zayıf, geriye doğru yürürken güçlü çıkıyorsa, meridyenlerinizin yarısından fazlası ters akış içinde demektir. Bu ters akışı düzeltmek için B-27 noktasına (B-27 noktaları iki taraflı olarak köprücük kemiğinin hemen altında sternumun kenarında çukurumsu iki noktadır. Sternum: iman tahtası denen göğüs kafesinin ön orta kemiği) bir dakika kadar iki parmak ucunuzla hafifçe vurun ya da ovun. Yine ileriye doğru yürüyerek test edin. Bu kez güçlü çıkacaktır. Geriye doğru gidin ve test edin, zayıf çıkacaktır. B-27 noktasını ovmak ya da vuruş yapmak bütün meridyenlere enerji gönderir. Böylece ileriye, geriye, tüm aktivitelerinizi yaparken enerji kaybına uğramadan hareket edersiniz. Enerjinin ters aktığı durumda, bedeniniz sadece yüzde otuz enerjiyle çalışıyor demektir. ALINTIDIR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2012 Harbi İşe Yariyor Eline Sağlık Hergün Yapilmasi Gereken Birşey Mantıkende Cok Uygun Haraketler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mylitta Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bu gün yaptığımda ellerimde bir karıncalanma hissettim. yanlış bir şey mi var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bu gün yaptığımda ellerimde bir karıncalanma hissettim. yanlış bir şey mi var? Hayir Yanlis Birşey Yok, İyisin Devam Et . İşe Yariyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musalex Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Ben sanırım bu konuyu anlamadım bir kaç sorum var o yüzden. 1- İleriye doğru yürürken zayıf, geriye doğru yürürken güçlü çıkıyorsa derken neyin güçlü, zayıf çıkması gerekiyor? Güçlü, zayıf olan ne? 2- Tam olarak ovulması gereken yer neresidir acaba? Teşekkürler şimdiden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 ben öne doğru yürürken uçacakmış gibi hissediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.