Xian Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Oyunun adından da anlaşılacağı gibi aklımıza gelen olayları iyicene abartıyoruz O kadar açım ki ekmeğin arasına mutfağı koyup yedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beyefendi Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Kraliçe 2. Elizabeth beni o kadar sevdi ki bana "Civanım! Erkeğim!" dedi ve bana evliliğin teklifinde bulundu. Yakında düğünümüz var. Bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Uzun zamandır limuzin almayı düşünüyordum baktım 1 alana bir bedava veriyorlar pazarda gittim aldım çok memnunum ayrıca benzin bitince otomatik duran motor sistemine de sahip. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 necati ateş gelmiş bizim folkarta ev almaya,tam sövüyorum adamın arkasından hiç de sevmem p.vengi diye,meğerse abisi burda çalışıyormuş.Neyse Ardayla Sinem geldi de zor kurtulduk.Emre belözoğlu da gelecekmiş en azından daha temkinli davranırım p.çe dip şeysi:abartmadım aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Aslında Türkiye güllük gülistanlık bir ülke, dış borcu yok, iç sıkıntıları yok, savaş yok, çok mutluyuz, Türk medyası iki kuruş paraya kanmayacak kadar dürüsttür, gördüğünü haber yapar. 72 milyonun hepsi Atatürk'ün izinden gider. Koca Türkiye'de bir tane kara çarşaflı insan göremezsiniz. Hepimiz çağdaş uygarlığa erişmiş bireyleriz. Diğer ülkelerle aramız çok iyidir, kimse bize ermeni soykırımı yapıyorsunuz demez. Herkes bizi çok sever. Askerlerimiz rahat rahat askerlik yapar gelir hiç sıkıntı çekmez. Hepmiz bir bütünüz(!). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 öyle bir güldüm ki sandalyeden düştüm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Sabah havada uyandığımda sudan merdivenlerden ışık süzmesinden toprağa doğru adımlarımı attım, ve neptünün mutfağına girip bir kaç yemek aşırdım, biraz da kahve sonra atlantisin kıyısına doğru gittim, oturdum ve elimi çakmak olarak kullanarak marihuanalı bir pro yaktım, Sonra bir serseri gibi İstanbul'a sövdüm, Yanımda sezar vardı olmak yada herneyse diyordu, Birden camdan atladım ve biraz havada yüzdüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Sabah havada uyandığımda sudan merdivenlerden ışık süzmesinden toprağa doğru adımlarımı attım, ve neptünün mutfağına girip bir kaç yemek aşırdım, biraz da kahve sonra atlantisin kıyısına doğru gittim, oturdum ve elimi çakmak olarak kullanarak marihuanalı bir pro yaktım, Sonra bir serseri gibi İstanbul'a sövdüm, Yanımda sezar vardı olmak yada herneyse diyordu, Birden camdan atladım ve biraz havada yüzdüm... sana kek yaptım diye bitecek sandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Geçen yolda yürürken biri laf attı döndüm baktım orta halli kaba bir adam cüssesi de iri. Baktım peşimden geliyor durdum arkamı dönüp bir aduket çaktım adam 2-90 yerde. Kalktı o neydi dedi bir aduket daha çaktım arkasına bakmadan kaçtı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 O kadar canım sıkıldı ki Türkçe şarkı dinliyorum yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Ben gecen gun kus avliyodum bi sıktim baktim 9 tane kus dustu acaba 10. sacma nerede diye merak ettim havaya bi baktim kus kaciyor mermi kovalyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 O kadar çok sevdim ki dünyanın öbür ucundan geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Geçen bir fransız usulü jambonlu ördek yapmıştım eve gelen çinliler çok sevdiler zaten bende çok iyi yaparım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 adını yazdığm yolu satın aldm üstünden araçlar geçip adını tepelemesnler diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 gs-real maçına ye 1 den 1 oynadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reed8 Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 La su pcnin fisi cekeyim dedim cikmadi yine gittim elleri unladim cektim cikti ciktida duserken havada durdum sahitlerim var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Lan abarttınız iyice siz bu mübalağa sanatıyla var ya ortalığı elli altıya verirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Bu konuyu açarken bizim özel jet apartmanın çatısına inmişti, annemde seslendi hadi tiyatroya gidicez diye bende mor gelinliğimi giydim ev terliğiyle jetime binip tiyatroya gittim ama bilet biraz pahalı geldi (6.5TL) o yüzden kordondan yatıma bindim eve döndüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.