Xian Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Nesne, duygu, kişi akla gelecek her şeyi "... olmasaydı ne olurdu" şeklinde sorabilirsiniz Ancak konunun verimliliği açısından "hiçbir şey" gibi cevaplar olmazsa daha güzel olur saçma olabilir yeter ki bir cevap olsun Başlayayım hemen : Alttaki üye, Carmen Electra olmasaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 bir boğaz eksilirdik soğutucu sistemler olmasaydı n'olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Ter kaybından ölürdük Acun Ilıcalı olmasaydı ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 birşey olmazdı,aynı işi bir başka kişi yapardı.Malum pek zor bir iş değil ,ctrl -c ctrl -v alex olmasaydı fenerbahçe ne yapardı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 En "kötü" ihtimal Sabriyi alırdı. Tanrı olmasaydı ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 millet yine tapacak birşey bulurdu kıyafetler olmasaydı nolurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yaprak örterdik Erik olmasaydı ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 4 kere daha az ağaçtan düşerdim akraba evliliği sonucu normal insanlar doğsaydı n'olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Doğu'daki aileler tanıdık diye sürekli akraba evliliği yapardı... kadınlar olmasaydı ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Hiçbirimiz olmazdık. Nefret olmasaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Sevgi de olmazdı PS3 olmasaydı ne olurdu ağlarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Sony Firması batmış olurdu Gnoxis olmasaydı ne olur du? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Bu konuyu hiç açmamış olurdum Erkekler ruj sürseydi ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Süren erkekler var zaten:) birsey olmazdı Annen liv tyler olsaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 İntahar ederdim Tüm kadınların meleklerin kanatlarına benzettiğimiz kanatları olsaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 uçardık hatta şahitlerimiz de olurdu Şarkılar olmasaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Hayat sıkıcı olurdu bana zengin bi nene bulup evlendirseniz nolurdu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 İğrenç olurdu. Bilgisayarın olmasaydı ne olurdu? (Ben şahsen delirirdim.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 İnternet kafeye giderdim fıkrasına gülünmeyen adamın fıkrasına gülünseydi ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Fıkrasına gülünmeyen adam olmazdı Dünya'da tek başına kalsan ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 mutlu olurdum.... Ağaoğlu olmasaydı ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Daha temiz bi dünyada yaşardık. Alttaki: Teletabiler olmasaydı ne olurdu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Televizyondaki en eğitici program olmazdı (küçükler için diyorum yane ) Alttaki üye:Bayanlar olmasaydı dünya nasıl olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Bayanlar canımızdır, öyle dünya olamaz... Alkolu bulmasaydık ne olurdu sayın üye ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Ayık kafalarla sabah akşam eylem yapardık bir de Barney 250'yi geçemezdi. Ben olmasam ne olurdu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.