gordonfreeman00 Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2012 Arkadaşlar bir arkadaşım sabah güneş doğmadan hemen önce uyumaya çalışırken bu varlığı görmüş.Elinde telefon olduğu için fotoğrafını çekebilmiş.Ona elini uzatarak buraya gel demiş.Arkadaşım fotoğrafı çektikten sonra elini uzatmış ancak o ara içeri güneş ışığı girince bir duman gibi pencereden çıkarak uzaklaşmış.Ne olduğunu merak ettiğimizden burda sormaya karar verdim.Sizce bu varlık nedir ? fotoğrafta yana dönmüş gibi duruyor. Bu benim ilk konum yanlış bir şey yaptıysam özür dilerim.konuyu daha öncede açmaya çalıştım da beceremedim heralde yada onaylanmayı bekliyor."Yeni konu açma" bölümünde onaylama diye birşey yazmıyordu ondan yeniden açtım konuyu.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 bildiğin gölge gibi aga bu. la bi ben göremedim şöyle net beni sevmiyler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2012 Sırf alay için açılmış bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Alay gibi duruyorsa söyleyin ciddi bir şekilde bana söyledi arkadaşım açtım konuyu.Eğer sahteyse bende kandırıldım demektir ve hesap sormam gerekecek.Sahteyse konuyu silebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 BEn resimde bir şey görmedim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Sanki gölgeden bir silüet varmış gibi bir bir insanın o derece yan durması tuhaf geldi bana perdelere felan dikkat ederseniz oturmadığı belli yan duruyor.Bundan gerçek olacağını düşünüp sorma gereği duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 (düzenlendi) Fotoğraf makinasının çalışma mekanizması fiziki şeyleri çekmek için uygundur.Flash patlamasıyla ile ilgili olay gerçek olsa dahi, flash patlamamış belli.Yalan bir fotoğraf. Haziran 21, 2012 Hancer tarafından düzenlendi Fotoğraf Makinası yerine fotoğraf yazmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Kandırıldım yani öyle mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Aynen öyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 muhtemelen yan çekilmiş fotoğraf ama ordaki bildiğin insan gibi ve fiziki bir varlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 "Bana sorarsanız"; konuyu açan arkadaş, buradakilerle dalga geçmeye çalışmış. Ama pek becerememiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Fotoğrafı forumun layout'una göre tekrar boyutlandırıp öyle koyarsan o zamana fotoğrafı bölük pörçük görmeyiz bu sayede ne olup bittiğini anlarız. Kullanıcı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gordonfreeman00 Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 "Bana sorarsanız"; konuyu açan arkadaş, buradakilerle dalga geçmeye çalışmış. Ama pek becerememiş... Kimseyle dalga geçme amacım yoktu.Bana yaşadığı olayı anlattı sorma gereği duydum.Bir dalga geçme olayı varsa sizden çok benimle dalga geçilmiş oluyor inan bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.