Jump to content

Küpe takıyor musunuz? (erkekler oy kullansın)

Küpe  

30 üye oy kullandı

1. 1. Küpe

• Evet.
      10
    • Hayır.
      17
    • Başıma bir şey gelmeyecekse sevmiyorum.
      3

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Keşke takabilsem , daha önceki konuda dedim , babam evire çevire döver ve evlatlıktan reddeder :D dedeme kalsa beni sopayla döver :D

Yanıtlama zamanı:
Keşke takabilsem , daha önceki konuda dedim , babam evire çevire döver ve evlatlıktan reddeder :D dedeme kalsa beni sopayla döver :D

Anladım. Bazı babalar ve dedeler her ne kadar modern düşünceli olsa da, giyim kuşam konusunda çok tepkililer.

Yanıtlama zamanı:

Valla ben babamdan zorla izin aldım. Saçını kestir ne halt yersen ye dedi. Saçın kökü de bende olduğu için sorun yok :whistling:

Yanıtlama zamanı:

Küpenin yalnızca kadınlara has bir şey olduğunu düşünmüyorum , sanırım tarihte de bu böyle imiş , ben takıyorum gayette memnunum :) ...

Yanıtlama zamanı:

bi aralar burnuma bile takıyordum. ama sokakta çok küfür yemeye başlayınca çıkarttım. şimdilik sadece kulaklarda var ve yüzükden daha genişler.. artık takmak istemiyorum, anlamsız geliyor ama sakallar çok uzun olduğu için mecburen takıyorum..

Yanıtlama zamanı:

Hic Bir Tarafimda Delik Acdirmam Ve Küpe Asla Takmam :D

Dövmelerim Var Cok Fazla Ama Olsun 5 Senelik Mazi Dövmede :D

Yanıtlama zamanı:

Ben küpe takmaya başladığımda çevre çok tepki veriyordu..neyse, günümüzde küpe takmak gayet kolay yani :p

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar ben başıma birşey gelmeyecekse sevmiyorum şıkkını işaretledim,gnoxise 3 saat giremedim.sakın işaretlemeyin

Yanıtlama zamanı:
arkadaşlar ben başıma birşey gelmeyecekse sevmiyorum şıkkını işaretledim,gnoxise 3 saat giremedim.sakın işaretlemeyin

İyi de başına bir şey geldiyse demek ki seveceksin. :D

Yanıtlama zamanı:

Hayatımda yalnızca bir kez küpe taktım. Ayna karşısına geçtim. Baktım, baktım, baktım... Yakışmadı dedim çıkarttım. O günden beri takmadım. Zevk meselesi. İnsan kendine yakışanı giymeli :p

Not: dawnofrelic

Yanıtlama zamanı:

Takmıyorum ve neden takmadığımla ilgili bir ton şey yazabilirim. Ama öyle bir dengesizim ki kendimi piercinge boğabilirim.

Yanıtlama zamanı:

Tüm aykırı olarak nitelenen şeyleri gerçekleştirip ardından Dünya'yı havaya uçurmak istiyorum.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...