masal perisi Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2012 Yapım:1997 - ABD, Almanya, Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Erotik, Süre:145 dakika Yönetmen:Taylor Hackford, Oyuncular:Al Pacino, Keanu Reeves, Charlize Theron, Connie Nielsen, Delroy Lindo, Chris Bauer, Jeffrey Jones, Tamara Tunie, Paul Benedict, Alan Grubman, Ernie Grunfeld, Cadillac Moon, Rich Campbell, Cindy Birch, Lou Rudin, Al Cerullo, Marie Stuart Vassallo, Patrick Joseph Byrnes, Edward Seamon, Christopher Del Gaudio, Gregory Lichtenson, Alfonse D'amato, Socorro Santiago, Charles A. Gargano, Adrian Lee, Tom Riis Farrell, Judith Ivey, Craig T. Nelson, Nikita Ager, Marcia Debonis, Al Santoriello, Frank Licari, Todd Wall, Harold Surratt, Roy Jones Jr., Joyce Garland, Görüntü Y.:Andrzej Bartkowiak, Senaryo:Tony Gilroy, Jonathan Lemkin, Andrew Neiderman, Yapımcı:Erwin Stoff, Anne Kopelson al pacino ve keanu ile soluksuz izlenecek bir film.haklı yada haksız gözetmeksizin kazandığı davalarla dikkat çeken kevın lomax kendisine gelen büük teklifi red edemiyince hayatı bir anda kararmaya başlar ancak yinede bunda olanüstü bir gerçek olmadığı düşüncesindedir avukatlığını yaptığı şirketin patronu al pacino onu herdefasında kazanılması imkaansız davalar ile sınamakta ve lomax en ii olma yolunda şeytanın izinde ısrarlı yürüyüşünü sürdürüyor http://www.seslendirme.org/fr/forum/uploads/20080308_215342_devils01.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 15 yıl önce çekilmiş olan bu filmi hala izlememiş olan varsa tenhada kıstırıp çok pis döverim . İz bırakan filmlerdendir hele de o avukatın ki gibi bir karım olsa ohooo, dünyayı bırakır ıssız bir adaya yerleşirim. Neyse işte izleyin görün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 15 yıl önce çekilmiş olan bu filmi hala izlememiş olan varsa tenhada kıstırıp çok pis döverim . İz bırakan filmlerdendir hele de o avukatın ki gibi bir karım olsa ohooo, dünyayı bırakır ıssız bir adaya yerleşirim. Neyse işte izleyin görün Ben izlemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Ben izlemedim. emir aralığın bir ucundan sen diğer ucundan da ben geliyorum film güzeldi gerçekten etkileyici sahnelerle dolu hatta yakın zamanda izleyebilirm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Efsane Film Hastasiyim Charlize Theron Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bpdI Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2023 Film hepimizi anlatıyor ve bize bizimde bir avukatımız olduğunu vurguluyor, vicdanımız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2023 Filmde ki simgeler öyle iyi vurgulanmıştı ki.. Tekrar tekrar izlediğim filmlerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pneumatic Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2023 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2023 Efsane bir film. Görseller, şeytanın karakter tasviri ve sona dogru giderek artan ürkütücü gerilimle tam bir korku gerilim filmi hem de keanucuğum oynuyor. Daha ne olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.