Jump to content

Tanrısal Güce Ulaşım İçin yapılan bir çalışma

nevermore

Önerilen Mesajlar

Tanrısal Güce ulaşım burda benzetme yaptım tabiki Tanrı olmayacaksınız ancak çok büyük bir büyü gücüne sahip olacaksınız. Enerji seviyeniz o kadar güçlenecekki

Bu enerjiye ulaşabilmek için insanların dini inançları sebebiyle toplu ibadet yaptıkları yerlere gitmeniz gerekir.

Böyle bir yerde bulunmadan önce hazırlıklar yapın:

İlk başta size bir güç toplayıcı asa gerek bunun için kendinize mezar toprağı bulun sonra buna bir güzel şekil verin sopa olacak şekilde sonra ise şu sözleri okuyun üstüne

Laolestermukiun Uarinmaiustar Limaurkuniolurum Seklarimun

Daha sonra fırında yakın kı taş bir hal alsın.

Eve tekrar geldiğinizde her gün asanın bir kısmını(fazla olmasın) vurup kırın ve parçaları ufalayın sonra avcunuza alın kum gibi olmuş asa parçalarını

ve şu sözleri söyleyin

Tuarinkuium bofomiunt moulikuvunna Unna

Asa tamamen bitene kadar bunu yapın böylece asadaki enerji vücudunuza aktarılmış olacak.

Sonra ise büyü yapmak için materyallere ihtiyacınız kalmayacak vücudunuz materyal olacak.

Her büyü yapmak istediğinizde

Yapmak istediğiniz şeyi söyleyin

Ve şu sözleri okuyun

Umuranayuim Bupimuyuunayinkun Rohujaum Jao Kao

Bu sözleri okurken eğer dokundunuz bir kişi varsa anında ona etkicek büyüde yapabilirsiniz

Her büyü yaptığınızda bu enerji biraz azalır.

Not: Asanın hepsini ufalarsanız vücudunuz bir anda o kadar enerjiyi kaldıramaz ve çok tehlikeli sonuçlar doğurur.

Not2: Vücudunuzdaki enerji bitene kadar vücudunuzda sürekli karıncalanma hissedersiniz.

Not3: Büyü enerjiniz bittiğinde Kabe sadece örnekti bu yöntemi cami yakınlarında da uygulayabilirsiniz veya kilise vs. topluca ibadet yapıldığı yerlerde

Not4:Büyü enerjiniz bitti ve tekrar toplayacak ortam yoksa yeniden materyaller ve ritüeller ile yapmak zorundasınız.

-alıntı-

Bir kaç noktaya değinmek istiyorum ;

bu topragı mezardan mı alacağız ? suyla çamur şekline getiripte mi şekil verecez ?yoksa dışarda herhangi bi ocak yapıp ateşte pişirsek olurmu ? topluca ibadet olan yerle ilgili yeri anlamamış olabilirsiniz

toprağa en basit şekilde nasıl şekil verilirse o şekilde yapacaksınız suyla karıştırıp kıvamına gelince asa şekline getirebilirsiniz ya da dediğiniz gibi ocakta farketmez önemli olan asa şeklini vermeniz...Toplu ibadet yerlerden kasıt ise siz bu çalışmayı yapıp enerji topladığınızda ve bu enerjiyi kullanıp tekrar ihtiyaç duyduğunuzda bu şekilde toplu ibadet yerlerinde tekrardan bu gücü sağlayabileceğiniz anlamına geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

açıkçası formül hiç ama hiç gerçekçi gelmedi, belli ki bu da sahte formüllerden biri =) sözüm sana değil never yanlış anlama lütfen alıntıladığını biliyorum, ama yazıda çok fazla mantık hatası var ve bunlara değinmeden geçemeyeceğim. Birincisi bu yazıyı yazan arkadaş hiç mezar toprağı kullanmamış belli ki, gidip mezar toprağından asa yapamazsınız :) Suyla karıştırıp fırına atsanız dahi o bahsedildiği gibi sert bir yapı kazanmaz hemen dağılır, bu ilk mantık hatası. (Dipnot: Bu tür hatalar formülü yazan kişinin formülü denemediğini gösterir, deneme durumunun ötesinde formüllerde yapılması mümkün olmayan işlemler o formülün ya değiştirildiğini ya da uydurulduğunu belli eder.)

Büyüsel olarak baktığımızda ise formülde ki mantık, ritüelin akışı yanlış. Sözlerin yapısını da herhangi bir dile benzetemedim ve inanılmaz derecede uydurulmuş gözüküyor. Haliyle bu da sanırım ergen bir arkadaşımızın vakti zamanında internete salıverdiği uydurmasyon bir formül :)) (Formülü uyduranında ya ergen ya da daha küçük olduğunu da çok rahat bir şekilde büyünün başlığından anlıyoruz. Büyüsel enerjinin artışı ayrıdır, tanrısal güç ayrıdır, özel yerlerdeki enerjilerden faydalanmak apayrıdır =)) )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

açıkçası formül hiç ama hiç gerçekçi gelmedi, belli ki bu da sahte formüllerden biri =) sözüm sana değil never yanlış anlama lütfen alıntıladığını biliyorum, ama yazıda çok fazla mantık hatası var ve bunlara değinmeden geçemeyeceğim. Birincisi bu yazıyı yazan arkadaş hiç mezar toprağı kullanmamış belli ki, gidip mezar toprağından asa yapamazsınız :) Suyla karıştırıp fırına atsanız dahi o bahsedildiği gibi sert bir yapı kazanmaz hemen dağılır, bu ilk mantık hatası. (Dipnot: Bu tür hatalar formülü yazan kişinin formülü denemediğini gösterir, deneme durumunun ötesinde formüllerde yapılması mümkün olmayan işlemler o formülün ya değiştirildiğini ya da uydurulduğunu belli eder.)

Büyüsel olarak baktığımızda ise formülde ki mantık, ritüelin akışı yanlış. Sözlerin yapısını da herhangi bir dile benzetemedim ve inanılmaz derecede uydurulmuş gözüküyor. Haliyle bu da sanırım ergen bir arkadaşımızın vakti zamanında internete salıverdiği uydurmasyon bir formül :)) (Formülü uyduranında ya ergen ya da daha küçük olduğunu da çok rahat bir şekilde büyünün başlığından anlıyoruz. Büyüsel enerjinin artışı ayrıdır, tanrısal güç ayrıdır, özel yerlerdeki enerjilerden faydalanmak apayrıdır =)) )

Sirius'a kesinlikle katılıyorum :huh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teorik açıdan incelendiği takdirde mantıklı. Tanrısal Güç'ten kasıt ise çevrede ki ibadet eden topluluğun yaydığı enerji ile cami vb yerlerde toplanan güneş enerjisini çekmek heralde. Spell(işlem sırasında söylenmesi gereken sözler veya dua) kısmını ise sadece bu majikal çalışma için değil, tüm batı majikal çalışmalarında komik ve anlamsız bulmuşumdur. Bana göre batı majisinde spell kullanımı tamami ile ŞARLATANLIKTIR. İngilizce vb spelllerden bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu şekilde olmaz. Eğer bir ortamdaki enerji aktarılacaksa daha girift ve enerjiyi bünyesinde toplayabilecek bir talisman gerekir ki bunu da yapmak için ileri bir seviyede olmanız gerekir. (Maddesi bile yanlış, enerjiyi çekecek bir madde gerekir).

Genelde bizler gidip camiden kiliseden enerji çekmeye ihtiyaç duymayız (zaten oradan enerji çekmek oldukça mantıskız) onun yerine enerjimizi yükseltecek veya özel enerji merkezlerinin olduğu mekanları (eski pagan tapınaklarını -çünkü bu tapınak dünya üzerindeki özel enerji merkezlerine kurulmuşlardır. Bunlara ley hatları denir, ley hatlarının kesiştiği yerdeki manyetik alan ise çok daha kuvvelitidir. eski paganlar ve cadılar bu noktaların farkındaydılar.) tercih ederiz. Hiç olmadı doğaya çıkmakta (bir dağın tepesi, bir mağara veya ormanlık bir alan) büyülerimiz için yeterli enerjiyi sağlayacak yerlerdir. O yüzden gelenekte mümkün olduğunca çalışmaları doğada yapın denir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anladım. Gerçekten teşekkürler. Peki enerjiyi çekecek olan maddeler nelerdir ? Eğer forumda baktığımda bulamadım.

---------

Yanlış yazmışım bu arada düzeltemeden gönderdim kusura bakmayın :D :D Doğrusu '' eğer forumda varsa ben görememişimdir. baktığımda bulamadım ''

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...