Misa Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2012 Arkadaşlar,Yaklaşık 1 haftadır bu siteyi geziyorum (Siteyi bir tesadüf sonucu buldum.). Ve kendime daha çok inanmaya başladım.Hemen konuya gireyim...Yaklaşık 3 yıldır bu işlere merakım var,ve geçen sene kendimi değişik hissetmeye başladım... Yaşamımda olabilecek daha doğrusu yaşanacak şeyleri üst üste görmeye başladım,ve hepsi oldu.Ayriyetten böyle olunca bu şekilde siteler araştırmaya başladım..Ve birkaç test gördüm uyguladım.Bu arada sürekli vücut ısımı değiştirebiliyorum ve bu istemli oluyor.Yay burcuyum konuyu bilenler pyrokinezi üzerine çalış dediler ve o kadar inanmaya başladım ki... Sizce başlamalımıyım ve benim yeteneklerim neler? Ve yeteneğim varsa nasıl başlamalıyım? Yardım ederseniz çok memnun olurum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ammanra Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 benimde oluyor ama çok küçük böyle kimin aradığını,kimin kapıyı çaldığını,yemekte ne olduğunu tutturdum.çok önemsemedim ama bende geliştirmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.