Jump to content

Bazı şeyleri önceden görmeye başladım nasıl geliştirebilirim?

Misa

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar,Yaklaşık 1 haftadır bu siteyi geziyorum (Siteyi bir tesadüf sonucu buldum.). Ve kendime daha çok inanmaya başladım.Hemen konuya gireyim...Yaklaşık 3 yıldır bu işlere merakım var,ve geçen sene kendimi değişik hissetmeye başladım... Yaşamımda olabilecek daha doğrusu yaşanacak şeyleri üst üste görmeye başladım,ve hepsi oldu.Ayriyetten böyle olunca bu şekilde siteler araştırmaya başladım..Ve birkaç test gördüm uyguladım.Bu arada sürekli vücut ısımı değiştirebiliyorum ve bu istemli oluyor.Yay burcuyum konuyu bilenler pyrokinezi üzerine çalış dediler ve o kadar inanmaya başladım ki... Sizce başlamalımıyım ve benim yeteneklerim neler? Ve yeteneğim varsa nasıl başlamalıyım? Yardım ederseniz çok memnun olurum... :derisive:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...