Jump to content

Büyü Eğitimi

TheCraft

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar ben Mert bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama büyü konuları falan her denediğimde başarızlık ve hayal kırıklığı içinde sıkışıp kalıyorum ben ve benim gibiler için sizden birşey isteyeceğim umarım kabul eder ve yaparsınız :)

benim önerim bize bir büyü eğitimi verilmesi

örneğin hergün bir ders verilebilir ilkten başlansa

hergün biraz daha geliştirsek güzel olmazmı :)

hem böylce ben ve benim gibiler diye bişey olmaz yani bizde böylece başarılılılar sınıfına girebiliriz değilmi

umarım talebim kabul edilir

saygılarımla MERT..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Zaten forumda bu mevcut. Sadece biz eğitim veriyoruz diye yaygara koparıp, insanları bu öğretmen bu öğrenci şeklinde sınıflandırmıyoruz =)

Sitede cadılık hakkında hiçbirşey bilmeyen biri için gerekli olan tüm yazılar mevcut, uzun süredir de bu konuda yeni başlayan arkadaşlara yönelik bilgi taraflı paylaşımda bulunuyoruz. Amacımız sitede bulunan bu yolda yeni olan kişilerin bilgi ve deneyim seviyesini yükseltmek. Sadece sizlerin üşenmeyip tüm yazıları okuması ve daha fazla araştırması gerekiyor :) Bu noktada sorular sorarak kafanızda kalan soru işaretlerini çözümleyebilirsiniz.

http://www.gnoxis.com/cadilik-ile-ilgili-site-ici-yonlendirmeler-dizin-ve-teorik-pratik-bilgiler-47756.html

Bu başlıktaki toplamalar zaten sizler gibi kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için hazırlandı. Cadılık nedir? den başlayıp cadılık dersleri ve daha sonra ileri derslere kadar devam ediyor. Teorik-pratik bilgilerle kendinizi geliştirmenize olanak verecek şekilde hazırladık zaten bu başlığı =)

Bu link dediğim gibi yeni başlayan arkadaşlar için düzenlendi ama bunları okuduktan sonra bu bilgilerle yetinmeyin. Kitap edinin, sitedeki diğer yazıları (özellikle ezoterizm, okültizm ve spiritülizm ile ilgili) okuyun. Aura, çakra ve diğer enerji bedenlerin sistemlerini iyice öğrenin. Bunlar şimdilik sizlerin kendi başınıza yapmanız gereken şeyler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...