Virtue Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2012 TNT programa cadı çıkarmış fakat ben bulamadım tam videoyu elinde olan var mı hiç merak ettim. Bir izleyip serinlemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 bu adamlar hiç bi şeyi sonuca vardıramıyolar zaten tartışıyolar mı belli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Adamlar King................ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 yine ömer çelakıl benim garibime giden şu cadıları the secret circledeki gibi göstermeleri çok saçma --------- arkadaşlar devamını izledim oradaki adamlar bir tane şey bile bilmiyorlar büyü yapmak için necromany yapmak gerek dediler halbuki necromany nin ölüyle konuşmak olduğunu bilmiyorlar herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 TNT kapanacaktı hani? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 TNT kapanacaktı hani? Bu gidişle kapanır zaten:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Bence kapanmasın çok eğlenceli programlar var hayatın şifreleri gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Harry Potter'ı koymuşlar ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Hayatımda izlediğim en saçma ve gereksiz programlardan biri. Bildiğiniz şov programı bu. Ve bir tane bile gerçeğe dayanan konu içermiyor. Rezzan Kiraz gibi bir astrologu da orada konuk görmek biraz canımı sıktı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Bu gidişle kapanır zaten:derisive: Yeni yayın döneminde kapanmasi ihtimali var. bu program haberden eski zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Tam videoyu ben de bulmaya uğraşıyorum .. Programın bir bölümü http://www.youtube.com/watch?v=vNnvZ_sdJmQ&feature=player_embedded Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.