mksubzero349 Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2012 (düzenlendi) http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20120625053402_ufo.jpg Konya’da yerel bir gazetenin genel müdürü tarafından çekilen ve “UFO mu, değil mi?” sorularını gündeme getiren fotoğrafa, Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan resmi yazıyla cevap verdi. Fotoğrafın bugüne kadar çekilenler arasında en neti olduğunu vurgulayan Akdoğan, “Fotoğrafta görülen cisim UFO. İncelemelerimizin ardından fotoğrafta kesinlikle yüzde yüz fotomontaj olmadığını tespit ettik ve fotomontaj olmadığına dair resmi araştırma sonuç belgesini merkezimizce verdik. Birçok insan inanmak istemese de, UFO gerçeği vardır. İnsanoğlunun da bu gerçeği artık kabul etmesi gerekiyor” dedi. Ekibi ile birlikte fotoğrafın çekildiği Seydişehir Kibele Dağı bölgesine gidip araştırma yapacaklarını ifade eden Akdoğan, “Fotoğrafın çekildiği o bölge bizim için artık çok önemli, en kısa zamanda gelip uzman arkadaşımızla birlikte gerekli bilimsel çalışmalarımızı yapacağız” dedi. -------------------------------------------------- 25 Haziran'da gelen güncelleme: Konya'da yerel bir gazete tarafından çekilen bir fotoğraf tartışma yarattı. Fotoğraf bazı yayın organlarında 'en net çekilen UFO görüntüsü' diye verildi. Ancak durum görüldüğü gibi değildi. Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi fotoğrafların 'Konya'da UFO görüldü' diye verilmesinin ardından açıklama yaptı. Merkezin başkanı Haktan Akdoğan, Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde çekilen görüntünün montaj olmadığını söyledi ve ekledi: ''Fotoğrafın çekildigi Seydişehir Kuğulu park bölgesinde yapılan incelemede bahsi geçen fotoğrafta kadraja giren cismin bölgede bulunan sokak lambasının bir bölümü olduğu tespit edilmiştir.'' Haziran 26, 2012 mksubzero349 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Sabah bu konuyu görmüştüm ama paylaşma gereği duymamıştım. Çünkü inandırıcılığı çok düşük. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 bu sefer, umarım artık resmi kayıtların ulusal önemi olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Haklısın, bana da pek inandırıcı gelmedi. Yine de bilmiyorum, artık gerçek-yalan ayrımı yapamamaya başladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Hep küçükken izlediğim bazı çizgi filmlerindeki gibi.Uçan daire Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2012 Eğer fotoğrafın tamamı bu ise, inceleme sonucunun doğru olmama olasılığı yok büyük. Çünkü fotoğrafın bir kısmı görünmüyor ve çeşitli fiziksel kurgu işlemi yapmış olabilirler. Eğer çekilen fotoğraf tamamen bütün alanı kapsıyor ise, onu toplum ile paylaşmaları gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 İncelemeler sonucu fotoğrafta ki cismin sokak lambasının parçası olduğu ortaya çıkmıştır. Fotoğrafın tamamı : http://www.hurriyet.com.tr/_np/9358/17069358.jpg Eski Hali: http://www.hurriyet.com.tr/_np/9357/17069357.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yalan haber o zaman. Sağ ol Ariakas. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Açıklama yapmışlar bir de:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Açıklama da yalan olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Güncelledim haberi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 İncelemeler sonucu fotoğrafta ki cismin sokak lambasının parçası olduğu ortaya çıkmıştır. Fotoğrafın tamamı : http://www.hurriyet.com.tr/_np/9358/17069358.jpg Eski Hali: http://www.hurriyet.com.tr/_np/9357/17069357.jpg fotoğrafı ilk gördüğümdede saçma gelmişti ama tam emin değildim bu mesajı okuyunca yalan olduğu kesinleşti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 sokak lambası haline getirmesinler fotomontaj ile??? çünkü bu şekilde lamba olmaz yani kafa kısmı için konuşuyorum iyice inceyin anlayacaksınız demek istediğimi.. yada ben paronoyaklaşıyorum biraz:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 off yaa biz burada i want to believe diye hunharca kendimizi yırtıyoruz ama ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Sıf bu fotalar yüzünden insanlar inanlara gülüyor yazık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.