legolas Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 bi rüya gördümde anlamı varmı acaba diye merak ettim. rüyamda yemek yiyecektim tabaktan yemeğin beğenmediğim kısımlarını çıkartıyordum birde canlı bir örümcek çıktı yemekten. sonra ben yemeği yemeye başladım annem ilkokuldan tanıdığım bi arkadaşın bi kaç gün bizde kalacağını söyledi. bi anlamı varmı acaba? (bana yok gibi geliyor ama örümcek görmek kötü derler o yüzden bi sorim dedim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 ''Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.'' ''Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir. '' Hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 ''Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.'' ''Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir. '' Hadi hayırlısı :D:D:D musallat 2 'den aklımda kötü kalmışta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.