merectus Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2012 Yaşadığınız Paranormal Deneyimler bölümüne bir konu açtım fakat görünmüyor.Neden görünmediğiyle ilgili hiçbir bildirim mesaj uyarı gibi birşey de almadım.Lütfen Sorunuma el atabilir misiniz?Yada neden görünmediğiyle ilgili(kurallara aykırı olması v.b) bir açıklama yapar mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 http://www.gnoxis.com/parapsikoloji-and-spiritualizm-bolumune-konu-acmak-isteyen-uyelerin-dikkatine-48625.html Lütfen bu başlığı inceleyin. Aradığınız sorunun cevabı burada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Moderatör onayi geldi artik o yüzden onay bekliyordur konun. Onaydan geçerse açılır geçmezse açılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merectus Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Teşekkür ederim ilginiz için.İki gündür bekliyorum da. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bazı gecikmeler oluyor hak verin bizimde işlerimiz var . Açtıgınız konuyu mesaj yoluyla bildirirseniz daha hızlı dönüş olur . Yeni bir uygulama olduğu için bazen (şahsen unutuyorum) özür dilerim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.