Aleazar Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2012 Mars92 Adlı üye arkadaşımızın çizdiği Asa'lı Kadın Yorumlarınızı Bekliyoruz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Ohe süper olmuş eline sağlık kardeşim çiziy10 hanyyy :D Nazar duasını bulam yazacam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mars92 Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 bunu çizen çocuk kör oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bence gayet güzel olmuş. Benim de çizime başlayasım geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Bakarak mı çizdin mars yoksa kendin mi tasarladın ? Müthiş tebrikler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Pek güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mars92 Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 kendim tasarladım ... geçen sene cizmiştim .. --------- teşekkür ederim .. daha çok yolun başındayım .. üniye bir girsem iyidi haha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2012 gerçekten pek bir güzel çizmişsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Çok başarılı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mars92 Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 teşekkür ederim herkese ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Bacaklarda, sağ kolda ve suratta problemler var.. Yeteneklisin, kısa zamanda eğitimini al bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 baya güzel olmuş bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.