Jump to content

Hellsing OVA İle Birleştirilmiş Müzikler

Virtue

Önerilen Mesajlar

System of A Down - Soldier Side

Skillet - Monsters

http://www.youtube.com/watch?v=xbCxCwvHqy0

Sulien - Magnolia

http://www.youtube.com/watch?v=OfWU5zza1Pc&feature=related

Genel olarak zaten bütün Hellsing Ova serisinden derlenen müzik klipleri seviyorum. Alucard olsun Seras olsun Integra ve diğerleri olsun izlettiriyor ya :)

En sağlam vampirdir bence hatta vampir az kalabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hellsing cidden güzel bir anime'dir. :) Şarkılarla tamamlanmış daha bir güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Sanırım şarkıların kliplerinde animeler olsa çok daha güzel olurmuş her şey :p Naruto ve Death Note'dan sonra benim listemdeki en iyi animedir. Paylaşım için çok çok teşekkürler. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hellsing cidden güzel bir anime'dir. :) Şarkılarla tamamlanmış daha bir güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Sanırım şarkıların kliplerinde animeler olsa çok daha güzel olurmuş her şey :p Naruto ve Death Note'dan sonra benim listemdeki en iyi animedir. Paylaşım için çok çok teşekkürler. :rolleyes:
Bunları söylerken bleach izlemediğini var sayıyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hellsing'in normalde 13 bölümlük bir serisi var fakat mangaya uymuyor. Aslı sonra çıkan Hellsing OVA daha güzel daha keskin çizimlere sahip ayrıca mangayla birebir hikaye. İzlemenizi gerçekten tavsiye ederim çünkü abartıyla muhteşemlik arasındaki çizgiyi yakalamışlar aksiyonlarda. Ayrıca Alucard bir numaralı adamım sonra da Naruto :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...