Khuizo Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2012 Bana göre bleachteki en iyi 2 kapışmayı paylaşacağım izlemeyenleri heveslendirir Kapışma dediğin böyle olur Müzik Nightwish-Nemo İşte budur benim favorim! Müzik Skillet-Awake and Alive http://www.youtube.com/watch?v=qvvJmEVP0MA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ulquiorra favorimdi her zaman. gözlerini çok seviyorum T.T böyle hep Ama ana karekter Ichigo napalım Paylaşım için teşekkürler Final Battle çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Ulqiorrayı severim ama Grimmjow candır adamın karizması yeter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.