meras Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Forumda varsa kusura bakmayın bulamadım ama benim her izleyince gülme krizine girdiğim bir video sizinle paylaşmak istedim :D [video=youtube;yxz-lGFUdeo]http://www.youtube.com/watch?v=yxz-lGFUdeo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 3 tane kristal maksimum düzeydeyken atlayış yapmak, hayallerimden biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bende kesinlikle acaip meraklıyım paraşüte falan yakında başlamak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Adamın yerinde olmak isteridim ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Allahım yardım et,allahımmmm. Kuzen yaa bu çok komik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Daha önce kesin izledim bunu ama Gnoxis'te mi yoksa başka bir yerde mi hatırlayamıyorum... Adamın yerinde olsaydım muhtemelen aşağıya inmeden ölmüş olurdum ayaklarımın yerden kesilmesinden hiç hazzetmiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Adamın yerinde kesinlikle olmak isterdimde adama yazık ya nasıl korkmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.