meras Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2012 Forumda varsa kusura bakmayın bulamadım ama benim her izleyince gülme krizine girdiğim bir video sizinle paylaşmak istedim :D [video=youtube;yxz-lGFUdeo]http://www.youtube.com/watch?v=yxz-lGFUdeo Alıntı
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 3 tane kristal maksimum düzeydeyken atlayış yapmak, hayallerimden biri Alıntı
meras Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yazar Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Bende kesinlikle acaip meraklıyım paraşüte falan yakında başlamak istiyorum Alıntı
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Adamın yerinde olmak isteridim ya Alıntı
BalveKan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Allahım yardım et,allahımmmm. Kuzen yaa bu çok komik. Alıntı
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Daha önce kesin izledim bunu ama Gnoxis'te mi yoksa başka bir yerde mi hatırlayamıyorum... Adamın yerinde olsaydım muhtemelen aşağıya inmeden ölmüş olurdum ayaklarımın yerden kesilmesinden hiç hazzetmiyorum... Alıntı
meras Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Adamın yerinde kesinlikle olmak isterdimde adama yazık ya nasıl korkmuş Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.