Hancer Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2012 Not : Büyü çok kolay ters tepebilen bir büyü olduğu için ay ve saat hesaplamasını yapıp uygulamanızı tavsiye ediyorum.. Mıknatıs Büyüsü Nedir ? Bu büyü bana ait bir arkadaşlık büyüsü.Daha yakın arkadaş olmak istediğiniz kişilere yapılmalı.Burda kişi size aşık olmaz.Sadece çok sevdiği bir arkadaşı olursunuz ve aklından çıkmazsınız.Sizinle gezmek tozmak ister.. Gerekenler - Bir Kavanoz - Bir Parça Kağıt - Kalem - Bir Parça Mıknatıs Kendi adını kağıda yaz.(..... oğlu/kızı .... şeklinde) kavanoza koy.Mıknatısı da yanına koy.Kavanozu kapat.Aklından çıkmak istemediğin kişinin adını aynı şekilde (..... oğlu/kızı .... şeklinde) kavanoza yazıp bir kaç defa arka arkaya şu sözler tekrar edilir.. Bu mıknatıs beni ....'nın beyninin ve kalbinin merkezinde tutuyor.. Bunu söylerken hep yanınızda olduğunu mutlu olduğunu imaje edin.Kavanoz açılmadan saklanır.Kavanoz açılırsa, kırılırsa veya herhangi bir zarar görürse büyü bozulur.Büyünün daha kuvvetli olması için kavanozun içine bir iki damla kan akıtabilirsiniz.Tabii ki zorunlu değil.Ve eğer saçına sahipseniz o kişinin veya herhangi bir DNA örneğine, bunları büyüye ekleyebilirsiniz ancak size ait şeyler kavanozun içinde (adınız ve koymak isterseniz kanınız), ona ait şeyler dışarıda (adı, koymak isterseniz kanı veya saçı falan) bulunmalı..Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.. İyi Forumlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuuur Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Hmm ilginç Peki o kişiyle birlikte arkadaşlığımızin sonsuza dek sürmesi için yapılabilir mi bu? Yani iki kişinin de haberi olacak karşılıklı birbirleri için bunu yapsalar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Hmm ilginç Peki o kişiyle birlikte arkadaşlığımızin sonsuza dek sürmesi için yapılabilir mi bu? Yani iki kişinin de haberi olacak karşılıklı birbirleri için bunu yapsalar? Büyü arkadaşlık süresini arttırmaktan çok, arkadaşlık ilişkilerini güçlendiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Az önce denedim. Sağlam olması için tabii ki kendi kanımla. Umarım tutar. Güzel paylaşım ellerine aklına sağlık Şimdi tutmasını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Az önce denedim. Sağlam olması için tabii ki kendi kanımla. Umarım tutar. Güzel paylaşım ellerine aklına sağlık Şimdi tutmasını bekliyorum. Büyünün ilerlemesi ile ilgili yorum eklemeyi unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Peki, tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 deneyen varmı bunu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MysticWitch Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 kendiniz nasıl büyü oluşturabiliyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Felidae, denedim. Ters tepti İlk büyüm olduğu içindir diye düşünüyorum. Ters tepmesi tutmamasından iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Büyü oluşturmak biraz daha üst seviye.. Zamanı gelince mutlaka öğrenirsin.O kadar zor değil ama tecrübe şart. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Terra Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Ne zaman yapılmali bu büyü ve baba ismini nasıl öğrenebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Ne zaman yapılmali bu büyü ve baba ismini nasıl öğrenebilirim Büyü zaten var olan bir arkadaşlığın kuvvetli olması için. Yani arkadaşınla ana-baba ismini öğrenebilecek kadar yakın olman gerekiyor. Ve her zamanki gibi diğer büyülerde olduğu gibi dolunayda olmalı herhalde. Ama saat ve tarih hesaplamasından kastını bende anlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nyxen Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Tarıh ve zaman hesaplamasına bende takıldım ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.