asdasd3109 Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2012 IŞIKLARI AÇMADIĞIN İÇİN MEMNUNMUSUN ? Ingiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmiş. Bi gece kızlardan biri arkadaşının evine ders çalışmak için gidecekmis. Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş. Odaya geri dönmüs tabiyatıyla. Kapıyı açtığında ışıkların kapalı olduğunu görmüs. "Banu yattı heralde" diye düşünüp ayaklarının ucuna basa basa karanlıkta kitabını aramış. Bulamayınca da, "Simdi kızcağızı rahatsız etmeyim, nasılsa arkadasımda aynı kitaptan var. İdare ederiz artık" deyip çıkıp gitmis. Ertesi sabah sınavdan sonra odasına döndüğünde bir de ne görsün! Oda baştan aşağı kan içinde! Arkadaşının vücudu da parçalar halinde oraya buraya dağıtılmış. Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) Sizce insanmı ne veya vampir ben ne olduğunu anlamadım insanda yapamaz zaten size bırakıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 saçma biraz bu ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 :rofl: çok iyimiş ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
STARS Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Sherlock Holmes'u arim dur 5-10 dk ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Facebookta, korku hikayeleri adlı sayfanın başyapıtı bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Aren't you glad, you didn't turn on the lights? heeaa man?! haea!? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Artık korkmuyorum bunlardan çünkü her yerde görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
patchnora Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 iyide kız gece kitabını aramamış mı hiç mi fark etmemiş mi arkadaşının bedenini veya kanını çok saçma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Biliyordum bunu daha önce de okumuştum. Çok komik yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Arkadaşım bu supernatural ismindeki dizinin 2. sezon bölümlerinden birinin hikayesi ve evet bende izliyorum arada bir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Hiçbir şeyin hikayesi değil bu. Sadece şehir efsanesi. Sonra bazı yapımlar bu hikayeden esinlenip bir şeyler yaptıysa bilemem tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Ben her gece karanlıkta uyuyorum bişeycik olmuyor....Hırsız felan gelirse sorun değil hallederiz...Ama öcüler felan gelirse:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Çok severim şehir efsanelerini okumayı. Bir de creepypasta denen bir şey var ki, bazıları çok fena oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JohnSelcuk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Supernatural 1. sezon 7. bölüm http://www.supernatural.tv/reviews/legends/lights.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Supernatural 1. sezon 7. bölüm http://www.supernatural.tv/reviews/legends/lights.jpg ben 2. sezon zannediyordum hane kancalı bi tane herif vardı onunla ilgili bölüm demi bu? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 ben 2. sezon zannediyordum hane kancalı bi tane herif vardı onunla ilgili bölüm demi bu? :S Kancalı herif 1. sezonda zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Bir film yada dizi için orta derce bir senaryo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JohnSelcuk Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 ben 2. sezon zannediyordum hane kancalı bi tane herif vardı onunla ilgili bölüm demi bu? :S Kancalı herif 1. sezonda zaten Aynen öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AliBerkcann Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 @aurorAasigi haklı supernatural vardı böyle bir şey tabi sam ve dean reyizlerimiz avladılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Bu en sağlam efsanelerden biri 13-14 yaşlarındayken biz az mı korkuttuk birbirimizi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Saçma . O kadar zifiri karanlık ? Hiç koku olmaması felan .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Hangover 3 ten sonra güldüğüm 2. olay bu bugün ahah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.