Jump to content

Ruhsal Arınma Ritüeli

Cyllwen

Önerilen Mesajlar

Malzemeler:

- Beyaz mum

- Ateşe dayanıklı kap

- Kağıt

- Kalem

- Arınma yağları

- Örtü

Küvetinize arınma yağlarından ekleyin ve ritüele sıcak bir banyo ile başlayın. Limon ve okaliptüs yağları tercih edilebilir. Banyo sırasında beyaz mumu yakın.

Negatif enerjinin bedeninizi terkettiğini ve suya karıştığını, bu enerjinin temizlenmiş olarak geri döndüğünü imajine edin. Rahatladığınızı hissettikten sonra ritüellerde kullandığınız cübbenizi giyin: Düz, beyaz renkli, rahat bir elbise kullanabilir ya da hiçbirşey giymemeyi tercih edebilirsiniz.

Elinize mumu alarak ön kapınıza çıkın. Evinizin çevresinde saat yönünde hareket ederek şu sözleri ya da yazacağınız benzer sözleri tekrar edin:

Karanlık kaçsın bu ışıktan

Kaybolmuş olsun ufkumdan

Darkness flee from this light

Be gone from my sight

Evinizin tüm girişlerini arındırdıktan sonra ferah bir odaya geçin. Mumu görebileceğiniz bir yere koyun. Öncelikle yapmanız gereken şey tüm negatif hislerinizden arınmak: Bu hislerinizi bir kağıda yazın. Kendinize karşı dürüst olun, herşeyi ifade edene kadar yazmayı bırakmayın. Kağıdı mumun alevine tutun ve ateşe dayanıklı bir kap içinde yakın. Ateşin temizlendiğini ve pozitif enerjinin, yeni ve daha mutlu sizin, alevlerden yükseldiğini imajine edin. Şu sözleri ya da yazacağınız benzer sözleri tekrarlayın:

Eskiyi yakıp kül etsin alev

Yeniye yol açmak için

Serbest bırakıyorum acılarımı

Serbest bırakıyorum suçlarımı

Yanıp kül oldu tüm kederlerim

Ben bu alevden doğdum

Ben ışığım, ben sevgiyim

Yenilenmiş biriyim

Dilerim ki öyle olsun

Fire burns away old

Makes way for the new

I release my pain

I release my guilt

All pain is consumed

I am reborn from the flame

I am light, I am love

I am renewed

So mote it be

Bir kozanın içindeymişsiniz gibi kendinizi örtüye sarın. Ağzınız ve burnunuz nefes alacak şekilde açıkta kalsın. Yere uzanın ve rahatlayın. Yerkürenin üzerinde yüzdüğünüzü, yeniden dünyaya geldiğinizi, onun bir parçası olduğunuzu hissedin. Tüm negatif enerjinizden arındığınızda kozanızdan sıyrılarak çıkın. Yenilenişinize yardım eden herşeye teşekkürlerinizi sunun.

Kaynak: 50 Of The Most Powerful Spells On The Face Of Earth - Anonim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evin önüne çıplak ya da cübbeyle çıkmak -en azından benim için- biraz zor. Evin içinden aynı işlemi yapmak bir farklılık doğurur mu? Paylaşımın için teşekkürler.

Evi bu şekilde çevrelemek, dış giriş kapılarını arındındırmayı sağlar. Amacımız ritüeli yapacağın yerin temizliği.

Cübbe yerine düz beyaz bir kıyafet de kullanabilirsin, en azından dikkat çekmez. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...