Cyllwen Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Malzemeler: - Beyaz mum - Ateşe dayanıklı kap - Kağıt - Kalem - Arınma yağları - Örtü Küvetinize arınma yağlarından ekleyin ve ritüele sıcak bir banyo ile başlayın. Limon ve okaliptüs yağları tercih edilebilir. Banyo sırasında beyaz mumu yakın. Negatif enerjinin bedeninizi terkettiğini ve suya karıştığını, bu enerjinin temizlenmiş olarak geri döndüğünü imajine edin. Rahatladığınızı hissettikten sonra ritüellerde kullandığınız cübbenizi giyin: Düz, beyaz renkli, rahat bir elbise kullanabilir ya da hiçbirşey giymemeyi tercih edebilirsiniz. Elinize mumu alarak ön kapınıza çıkın. Evinizin çevresinde saat yönünde hareket ederek şu sözleri ya da yazacağınız benzer sözleri tekrar edin: Karanlık kaçsın bu ışıktan Kaybolmuş olsun ufkumdan Darkness flee from this light Be gone from my sight Evinizin tüm girişlerini arındırdıktan sonra ferah bir odaya geçin. Mumu görebileceğiniz bir yere koyun. Öncelikle yapmanız gereken şey tüm negatif hislerinizden arınmak: Bu hislerinizi bir kağıda yazın. Kendinize karşı dürüst olun, herşeyi ifade edene kadar yazmayı bırakmayın. Kağıdı mumun alevine tutun ve ateşe dayanıklı bir kap içinde yakın. Ateşin temizlendiğini ve pozitif enerjinin, yeni ve daha mutlu sizin, alevlerden yükseldiğini imajine edin. Şu sözleri ya da yazacağınız benzer sözleri tekrarlayın: Eskiyi yakıp kül etsin alev Yeniye yol açmak için Serbest bırakıyorum acılarımı Serbest bırakıyorum suçlarımı Yanıp kül oldu tüm kederlerim Ben bu alevden doğdum Ben ışığım, ben sevgiyim Yenilenmiş biriyim Dilerim ki öyle olsun Fire burns away old Makes way for the new I release my pain I release my guilt All pain is consumed I am reborn from the flame I am light, I am love I am renewed So mote it be Bir kozanın içindeymişsiniz gibi kendinizi örtüye sarın. Ağzınız ve burnunuz nefes alacak şekilde açıkta kalsın. Yere uzanın ve rahatlayın. Yerkürenin üzerinde yüzdüğünüzü, yeniden dünyaya geldiğinizi, onun bir parçası olduğunuzu hissedin. Tüm negatif enerjinizden arındığınızda kozanızdan sıyrılarak çıkın. Yenilenişinize yardım eden herşeye teşekkürlerinizi sunun. Kaynak: 50 Of The Most Powerful Spells On The Face Of Earth - Anonim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Evin önüne çıplak ya da cübbeyle çıkmak -en azından benim için- biraz zor. Evin içinden aynı işlemi yapmak bir farklılık doğurur mu? Paylaşımın için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Evin önüne çıplak ya da cübbeyle çıkmak -en azından benim için- biraz zor. Evin içinden aynı işlemi yapmak bir farklılık doğurur mu? Paylaşımın için teşekkürler. Evi bu şekilde çevrelemek, dış giriş kapılarını arındındırmayı sağlar. Amacımız ritüeli yapacağın yerin temizliği. Cübbe yerine düz beyaz bir kıyafet de kullanabilirsin, en azından dikkat çekmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 yok ben istanbul'da apartmanda oturuyorum evin dışında elimde mumla dolaşmam mümkün değil yani... tek giriş var kapıyı açıp kapatırım anca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Olmadı uçarsın abla. Lucid rüyalarından öğrenmişsindir artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Gönül isterdi ki ritüellerimizi rahat rahat açık havada yapalım ama olmuyor, küçük bir oda ile yetiniyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.