Jump to content

Ses

xyx

Önerilen Mesajlar

Merhaba. Buraya üyeliğimi 2 3 dakika önce yaptım çevremden kımseye anlatamıyorum. Bana yardım edersınız dıye umuyorum.

Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor. Sonra cevremde ki insanlarla konustuktan sonra sustugumuzda bır süre sonra bana seslendıgını bırsey dedıgını sanıyorum cevaplıyorum ama herkes ne dıyosun gıbı tepkıler veriyo. Bugun de hıc tanımadıgım bır mısırcıda aynı olayla karsılasınca kötü oldum. Arkadaşımda farketti bunu. Ayın 16sında psıkologa gıdecegım bana bu sure zarfında bıldıgınız herhangi bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba. Buraya üyeliğimi 2 3 dakika önce yaptım çevremden kımseye anlatamıyorum. Bana yardım edersınız dıye umuyorum.

Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor.

Bunu bende çok hissediyorum, SonyEricsson telefonum var(dı) ve bazı zamanlar kulaklarım çınlıyor telefonun zil sesiyle, ama bakıyorumki birşey yok :) , bazen titrediğini hissediyorum yine birşey yok :D , bazense adımın anıldığını direk duyabiliyorum ama çok nadiren seslerin kime ait olduğunu anlayabiliyorum... Çözüm için telefonumu değiştirdim, dinlediğim müzik tarzımı değiştirdim ve bulunduğum (kaldığım) ortamı değiştirdim sıkıntı yok şimdilik :), sorun bana kalırsa zihninde dostum... Yinede diğer üstadların yazacaklarını dikkate almanı tavsiye ederim benimkisi sadece bi yorum!...

Fuuu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor. Sonra cevremde ki insanlarla konustuktan sonra sustugumuzda bır süre sonra bana seslendıgını bırsey dedıgını sanıyorum cevaplıyorum ama herkes ne dıyosun gıbı tepkıler veriyo. Bugun de hıc tanımadıgım bır mısırcıda aynı olayla karsılasınca kötü oldum. Arkadaşımda farketti bunu. Ayın 16sında psıkologa gıdecegım bana bu sure zarfında bıldıgınız herhangi bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşım aynısı bana da olurdu hatta bazen kendi adımı kafamın içinde duyduğuma yemin edebilirim .Uyurken ya da uyanıkken bianda telefon sesiyle sıçrar koştururdum arayan falan yoktu tabi bende bu tür şeyler 1-2 yıl önce başladı çok rahatsız olduğum için psikolaga gitmiştim bana antidepresan verdi sebebiyse; aşırı beyin ve algılama yorgunluğuymuş yani beyninin 2 lobunuda fazla yormuşun stres yapma biraz kafanı dinle ben öss'ye çalışırken fazla yüklenmişim dinlemedimde doktoru unutkanlık başladı artık nereye gider bilmemde sen kendini fazla sıkma derim ben.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...