xyx Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Merhaba. Buraya üyeliğimi 2 3 dakika önce yaptım çevremden kımseye anlatamıyorum. Bana yardım edersınız dıye umuyorum. Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor. Sonra cevremde ki insanlarla konustuktan sonra sustugumuzda bır süre sonra bana seslendıgını bırsey dedıgını sanıyorum cevaplıyorum ama herkes ne dıyosun gıbı tepkıler veriyo. Bugun de hıc tanımadıgım bır mısırcıda aynı olayla karsılasınca kötü oldum. Arkadaşımda farketti bunu. Ayın 16sında psıkologa gıdecegım bana bu sure zarfında bıldıgınız herhangi bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuuu Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2012 (düzenlendi) Merhaba. Buraya üyeliğimi 2 3 dakika önce yaptım çevremden kımseye anlatamıyorum. Bana yardım edersınız dıye umuyorum. Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor. Bunu bende çok hissediyorum, SonyEricsson telefonum var(dı) ve bazı zamanlar kulaklarım çınlıyor telefonun zil sesiyle, ama bakıyorumki birşey yok , bazen titrediğini hissediyorum yine birşey yok , bazense adımın anıldığını direk duyabiliyorum ama çok nadiren seslerin kime ait olduğunu anlayabiliyorum... Çözüm için telefonumu değiştirdim, dinlediğim müzik tarzımı değiştirdim ve bulunduğum (kaldığım) ortamı değiştirdim sıkıntı yok şimdilik , sorun bana kalırsa zihninde dostum... Yinede diğer üstadların yazacaklarını dikkate almanı tavsiye ederim benimkisi sadece bi yorum!... Temmuz 15, 2012 Fuuu tarafından düzenlendi dı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Hic zaman kaybetmeden bir psikiyatra gorun, psikologa degil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desstiny Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 banada oluyo. yanlızlık hissediyorsan ya da birinin kapını çalmasını istiyorsan aramasını istiyorsan ondan olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Psikoloğa gitmen iyi duruma göre seni yönlendireceğini düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fantasma Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Tamamen psikolojik ve çevresel etkenlerden kaynaklıdır...Şizofreni başlangıcı gibi birşey olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Exai Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Merhaba. Buraya üyeliğimi 2 3 dakika önce yaptım çevremden kımseye anlatamıyorum. Bana yardım edersınız dıye umuyorum. Nerdeyse 1 aydır önemsemiyordum ama kapının çaldıgını,telefonun çaldıgını duyuyorum ama ne zaman kalkıp baksam kapıda kımse olmuyor ve telefon calmamıs oluyor. Sonra cevremde ki insanlarla konustuktan sonra sustugumuzda bır süre sonra bana seslendıgını bırsey dedıgını sanıyorum cevaplıyorum ama herkes ne dıyosun gıbı tepkıler veriyo. Bugun de hıc tanımadıgım bır mısırcıda aynı olayla karsılasınca kötü oldum. Arkadaşımda farketti bunu. Ayın 16sında psıkologa gıdecegım bana bu sure zarfında bıldıgınız herhangi bir şey varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Arkadaşım aynısı bana da olurdu hatta bazen kendi adımı kafamın içinde duyduğuma yemin edebilirim .Uyurken ya da uyanıkken bianda telefon sesiyle sıçrar koştururdum arayan falan yoktu tabi bende bu tür şeyler 1-2 yıl önce başladı çok rahatsız olduğum için psikolaga gitmiştim bana antidepresan verdi sebebiyse; aşırı beyin ve algılama yorgunluğuymuş yani beyninin 2 lobunuda fazla yormuşun stres yapma biraz kafanı dinle ben öss'ye çalışırken fazla yüklenmişim dinlemedimde doktoru unutkanlık başladı artık nereye gider bilmemde sen kendini fazla sıkma derim ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu olayı şöyle açıklayabilirim bu olaylar senin karşındaki insanın sesli olarak düşündüklerini içlerinde saklaması ve seninde bunları duyumsamandır saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.