faust Oluşturma zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2007 (düzenlendi) İzleyin şunu benim gözlerimden yaş geldi gülmekten:D Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 vajınısmusu nerden bılıoyor bu ya:Dhayret:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Başka bir program'da , bir bayan sorunlarından dolayı haydar dümen'i arıyor , cinsel problemlerim var vb.. kelimeleri ettikten sonra çocuğum olmuyor diyor.. Haydar dümen'de siz benim yanıma gelin hallederiz diyor kopmuştum yaa. hahahaha nasıl halledicek acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 ya o adam muaynemde sevısın dıodu bı ara noldu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 ya o adam muaynemde sevısın dıodu bı ara noldu:D Evde yapamıyorsunuz , muayenemde sevişin haa.... zuhauahua Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 teknık dırektor gıbı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 teknık dırektor gıbı Gol atamadıklarını görünce sahaya inmesinde teknik direktör hahahahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 yok o yasta ...ya tamam:D kapatalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 çilingir benim diyor ya -------------------- öbürü de gelirsem hepinizi tatmin ederim dedi. takdir ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2007 demekkı adamda yasıo bıseyler hala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 konusulan sahsiyet haydar dumen yani :D adam bu islere senelerini vermis :D onda yasamasinda bende mi yasasin yani :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 muhahaha komık be saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 bir şahan klasiği:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 yok böle bişi yaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü videolar temizlendi kod eklendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 :rofl::rofl::rofl: vhercle babacım alem adamsın ya :D:D::rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Sana da teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 yaaaaaa süpersinn bayılıyorum şahanaaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Harika adam yahu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 bide asiye die bi şarkısı var dinledin mi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 (düzenlendi) Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Yukarıdaki şarkılardan biri Tankutum ve Asiyem:D Ama ayrı olarak asiye diye bi şarkı dinlemedim:) YouTube - berkut'tan inciler (ÅŸahan) Buldummmmm -------------------- Bunlarda yeni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 sahan da bu bi sevemediklerim listesinde.. .. yakinda oyle bi baslik acicam.. .. sis bolumune.. "bi sevemedim" diye.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2007 sahan da bu bi sevemediklerim listesinde.. .. yakinda oyle bi baslik acicam.. .. sis bolumune.. "bi sevemedim" diye.. .. abi aynen.. yine de saol vherc. emeğe saygı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.