Jump to content

Da Vinci Mona Lisa Gizli Geometri

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Saçmalık. Kafasına göre belirlediği noktalarla her insan yapabilir bunu. Bir mantığa dayanmıyor. İstediğiniz herhangi bir fotoğraf üzerinde yapabilirsiniz bunu.

Yanıtlama zamanı:

Artık gülemiyorum bile böyle şeyler gördüğümde. Bunlara kafa yoracaklarına kısa gagalı yunusların neslinin tükenmemesi için neler yapabilirim şeklinde düşünseler dünyaya daha faydalı olurlar :D Tamam teori kurmak güzeldir ama sonucunda işe yarar birşey üret birşey icad et bende ayakta alkışlayım seni :D Bul bir fotoğraf çiz içine üçgenleri koy video paylaşım sitesine al sana illuminati sonuç ? 1.000.000 izleyici ile ego tatmini :)

Yanıtlama zamanı:
Artık gülemiyorum bile böyle şeyler gördüğümde. Bunlara kafa yoracaklarına kısa gagalı yunusların neslinin tükenmemesi için neler yapabilirim şeklinde düşünseler dünyaya daha faydalı olurlar :D Tamam teori kurmak güzeldir ama sonucunda işe yarar birşey üret birşey icad et bende ayakta alkışlayım seni :D Bul bir fotoğraf çiz içine üçgenleri koy video paylaşım sitesine al sana illuminati sonuç ? 1.000.000 izleyici ile ego tatmini :)

Yukarıdaki videonun İilluminati ilgisi yok bence ..... Buna bir çok yerde kutsal geometri .... altın oranın temeli diyolar.......

Yanıtlama zamanı:

insan resmi çizmek için bir iskelet yaparlar ya o iskeletin bir parçası bence üçgen da vinci abimizde bunlaı silmemiş bu ortaya çıkmış diye düşünüyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Leonardo da Vinci insan vücudundaki ölçüleri belirlerken altın oranı kullanmıştır

---------

gizli geometriyi anlatan bir film vardi 2 simyacı kardesin hikayesiydi ismini çıkartamadim bak aklima geldi..

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...