Wasteland Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2012 Komplo Teorisi............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 İnsan oğlu farklı şeylerden yeni haberler çıkarmayı sever. Tabii ki tesadüf olmayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Bana biraz sačma geldi. ama gercekte olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Saçmalık. Kafasına göre belirlediği noktalarla her insan yapabilir bunu. Bir mantığa dayanmıyor. İstediğiniz herhangi bir fotoğraf üzerinde yapabilirsiniz bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Artık gülemiyorum bile böyle şeyler gördüğümde. Bunlara kafa yoracaklarına kısa gagalı yunusların neslinin tükenmemesi için neler yapabilirim şeklinde düşünseler dünyaya daha faydalı olurlar Tamam teori kurmak güzeldir ama sonucunda işe yarar birşey üret birşey icad et bende ayakta alkışlayım seni Bul bir fotoğraf çiz içine üçgenleri koy video paylaşım sitesine al sana illuminati sonuç ? 1.000.000 izleyici ile ego tatmini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Artık gülemiyorum bile böyle şeyler gördüğümde. Bunlara kafa yoracaklarına kısa gagalı yunusların neslinin tükenmemesi için neler yapabilirim şeklinde düşünseler dünyaya daha faydalı olurlar Tamam teori kurmak güzeldir ama sonucunda işe yarar birşey üret birşey icad et bende ayakta alkışlayım seni Bul bir fotoğraf çiz içine üçgenleri koy video paylaşım sitesine al sana illuminati sonuç ? 1.000.000 izleyici ile ego tatmini Yukarıdaki videonun İilluminati ilgisi yok bence ..... Buna bir çok yerde kutsal geometri .... altın oranın temeli diyolar....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 insan resmi çizmek için bir iskelet yaparlar ya o iskeletin bir parçası bence üçgen da vinci abimizde bunlaı silmemiş bu ortaya çıkmış diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Leonardo da Vinci insan vücudundaki ölçüleri belirlerken altın oranı kullanmıştır --------- gizli geometriyi anlatan bir film vardi 2 simyacı kardesin hikayesiydi ismini çıkartamadim bak aklima geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.