umbraetalpha Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2012 Kabus dediğimde sıradan kabuslardan bahsetmiyorum. Küçüklükten beri bir uyku problemim var. Genellikle altı saatten fazla uyuyamam. Küçükken hiç kabus görmüyordum. Genel olarak başıma garip şeyler gelmeye başladıktan sonra bu olaylar oldu. Kısaca o garip şeyleri özetlemem gerekirse: ruh çağırırken arkadaşımın ağzından kan geldi başka birinin burnu kanadı o günden beri çağırmıyorum. Rüyamda gördüğüm bir nesne sabah kapımın önündeydi ve ona dokunduktan sonra bir günlük hafıza kaybı yaşadım. O günün sabahından sonrasını hala hatırlamıyorum. Anlattıklarına göre bütün gün bağırıp çağırmışım. Bu olaydan sonra nesneyi attım. Arkadaşlarımla iki kere yakınımızdaki arkadaşlarımız tarafından saldırıya uğradık. Gerçek saldırılar. Biri bıçakla üzerimize geldi. Yaklaşık bir yıl sonra diğeri bir elinde makas diğerinde tabancayla üzerimize geldi. Bir gün sonra o nesneyi odanda buldum. Bu sefer bahçemize gömdüm. Başka bir gün arkadaşımın evinde arkadaşlarımla film izlerken eve hırsız girmeye çalıştı. Saat tam olarak 16.36'ydı. Kapıdan sesler kesildikten sonra dışarı baktık kimse yoktu. Penceren aşağıyı izledik kapıdan çıkması gerek diye düşündük. Kimse çıkmadı. Ezan okunuyodu. Saate tekrar baktığımda 16.48'di. Bir süre sonra kapı tekrar kurcalanmaya başladı saate baktığımda 16.36'ydı. Gelen arkadaşımın annesiydi. Ardından ezan tekrar okunmaya başladı ve saat 16.48'di. Bu olaydan sonra evde kimse yokken arkadaşlarım beni arayıp benimle konuştuklarını iddia ettiler. Bazı arkadaşlarımla bu olayları kurcaladık ama kurcaladıkça kötüye gitti ve biz de peşini bıraktık. Garip olaylar kayboldu ama bu sefer da kabuslarım başladı. Genel olarak felaketlerle ilgili şeyler görüyorum. Bir rüyamda yangın çıktığını gördüm ve bir hafta sonra ben Antalyadayken bir orman yangını çıktı. Abim neredeyse ölüyordu. Başka bi rüyamda büyük bi patlama gördüm. Gaz sıkışmasından dolayı oluyodu. iki kişi çöken binanın altında kalıp ölüyodu. rüyalarımın her ayrıntısını hatırlıyorum ve çoğu zaman gerçek olana kadar aynı riyayı günlerce görüyorum. Bu patlama rüyasında en net hatırladığım şey 12 sayısıydı ve uyandığım andan itibaren gerçek olacağını biliyordum. Aynı rüyayı defalarca gördüm ama 12 sayısı sadece ilk rüyamda vardı. On iki gün sonra evimize çok yakın bir yerde büyük bir patlama oldu. Haberlere çıktı. Nedeni gaz sıkışmasıydı bina çöktü iki kişi altında kaldı ve öldü. Uzun zamandır hiç rüya görmüyordum ama yine görmeye başladım ve yaklaşık iki haftadır sürekli nefes nefes uyanıyorum. Bu seferki diğerleri gibi değil. Sürekli bir şeyin peşinde olduğunu görüyorum. Beni almak için geldiğini... İlk başlar da çok da fazla korkmuyordum ama artık yalnız kalmaya bile korkuyorum. Sürekli aynı şeyi farklı hallerde görüyorum ve her zaman son anda ondan kaçmayı başarıyorum tam beni yakalayacağında da uyanıyorum. Gördüğüm şey çok karanlık bir şey. İnsanları kontrol altına alabiliyor ve çok çok güçlü. Küçüklüğümden beri bana musallat olan bir şey olduğunu biliyorum ama artık gerçek anlamda korkuyorum. Son birkaç gündür rüyalar gittikçe daha gerçekçi ve korkunç olmaya başladığı için artık yalnız kalmaya bile korkuyorum. Aslında bakılırsa paranoyak oldum ve gerçek anlamda korkuyorum. Benim neler olduğuna dair hiçbir fikrim yok ve lütfen eğer birinin bir fikri varsa benimle paylaşsın. Korkudan ağlamak üzereyim. Ve siz söylemeden söylüyorum. Psikolojik değil. Patlama olayından sonra psikolojik destek aldım ama hiçbir işe yaramadı zaten doktor da hiçbir şeyim olmadığını söyledi. Yaptığı tek şey uyuyamadığım için uyku hapı vermek oldu kısaca lütfen biri bana bi şey söylesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Senin durumun gerçekten çok zor anladıgım kadarıyla bunada birşey demek çok zor olur eşin dostun varsa onların yanından ayrılma diye bi tavsiye vericem ama cok saçma olur uyku hapını kullanmanı önermem belki daha kötü olmasına neden olur bence sana yapılmıs bi büyü aileni sevmeyen yada kin tutan bir tarafından sana musallat edilmiş birşey arkadaslarımın burnu kanadı diyorsun işte sana bir mesaj durumun gerçekten zor bi şekilde yardım al yapacak çok az şey var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 garipmiş:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.