Wasteland Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2012 Breaking Bad, ABD drama televizyon dizisidir. 52 yaşında, lisede kimya öğretmeni olan Walter White (Bryan Cranston), maddi açıdan ailesinin gereksinimlerini karşılayabilmek için araba yıkamacısında ek iş yapmaktadır ancak bir süre sonra ileri derecede akciğer kanseri olduğunu ve çok kısa bir ömrünün kaldığını öğrenir. Dizide Walter White ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile birlikte metamfetamin işine girer. Kimya konusunda çok başarılı işlere imza atmış öğretmen ile uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisi, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlarlar. "Şimdiye dek, namusum ve şerefim ile dürüst bir insan olarak yaşadım, ancak kanserden başka bir sonuç elde edemedim." diye düşünen Walter White'ın bundan sonra ki geleceği, yaşanan olay örgüsüyle birlikte sadece kendisini ve ailesini değil, beraberinde tanıdığı/tanımadığı herkesin geleceğini değiştirecektir. [h=3]Kazandıkları ödüller [değiştir][/h] 2008 Emmy ÖdülleriDrama Dalında En İyi Erkek Oyuncu - Bryan Cranston 2008 Emmy ÖdülleriOutstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series - "Pilot" 2008 Writers Guild AwardEn İyi Drama Bölümü - "Pilot" 2008 Satellite AwardDrama Dalında En İyi Erkek Oyuncu - Bryan Cranston 2009 Emmy ÖdülleriDrama Dalında En İyi Erkek Oyuncu - Bryan Cranston 2009 Emmy ÖdülleriOutstanding Single-kamera Picture Editing for a Drama Series - "ABQ" 2009 Prism AwardsBest Drama Series Multi-Episodes Storyline (1. sezon) 2010 Emmy ÖdülleriBryan Cranston (En İyi Erkek Oyuncu)Aaron Paul (En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwQnfXxcEjQ0fjOhZPX1_ J4xSA24ZIOwHV9fzcd3aj2x-aU3jDAtFd0Puz http://galeri.uludagsozluk.com/21/breaking-bad_9398.jpg Breaking Bad, Amerikan AMC televizyonun da yayınlanan bir drama dizisidir. Yapımcılık koltuğunda The X Files dizisinin de yapımcılığını yapmış olan Vince Gillian'ı görüyoruz. Walter White, eşi Skyler ve fiziksel engelli oğlu Walter Jr. ile New Mexico'da yaşayan, kendi halinde bir kimya öğretmenidir. Herşey, Walter'ın ölümcül safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenmesiyle değişir. Yaşamak için 2 senesi kalmıştır. Walter, ölüceğini öğrendikten sonra bambaşka bir insana dönüşür. Kimya bilgilerini kullanarak uyuşturucu üretip satmaya başlar. Tek amacı öldükten sonra ailesini geçindirebilecek parayı ölmeden kazanabilmektir. Ancak işler hiçte umduğu gibi gitmez, olaylar kontrolden çıkar. Breaking Bad, 2008 yılında 2 dalda Emmy ödülü, Satellite ödülü ve Writer's Guild ödüllerini müzesine götürmüş, başarılı bir kara mizah ve drama dizisidir http://www.bolumrehberi.com/images/tv-show/Breaking-Bad/breaking_bad_wallpaper_1280x1024_1.jpg http://www.bolumrehberi.com/images/tv-show/Breaking-Bad/breaking_bad_wallpaper_1280x1024_2.jpg http://www.bolumrehberi.com/images/tv-show/Breaking-Bad/breaking_bad_wallpaper_1280x1024_8.jpghttp://www.bolumrehberi.com/images/tv-show/Breaking-Bad/breaking_bad_wallpaper_1280x1024_3.jpg http://www.bolumrehberi.com/images/tv-show/Breaking-Bad/breaking_bad_wallpaper_1280x1024_5.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 süper dizi. Jesse Pinkman adamım yo ! sadece jesse için izlenir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Mad Men den sonra en iyi dizi bu. Konusunda saçmalık yok, abarti yok, yanlış yok, imkansız saçma sapan olaylar yok ,zaten aldığı ödüllerden ve reytinglerindede belli mad men den sonra en iyi reyting. Emmy harci aldiği ödülleri yazmamişlar ama kendini belli ediyor dizi. Mad men kadar ödülü olmasada ve mad men kalitesinde olmasada dünyanın en iyi 2. dizi diyebilirim. ergen fantaziside içermiyor ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 5.sezon bölümleri başladı tekrardan yaz tatili güzelleşmeyemi başladı ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demon Hunter Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 bu dizi gerçekden muhteşemdir herkese tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moses Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 İzlediğim en kaliteli dizi bu olsa gerek, sezon sonunu beklemek ne kadar zor olsa da dizinin bitişini görmeyi de bir o denli istemiyorum Parodi olarak ABC dizileri tadına getirilmiş Breaking Bad'i izlemenizi tavsiye ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Efsanedir efsane! Ölmeden izlenecek bir dizi kesinlikle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Bak Skyler geldi aklıma yine, iğrenç bir mahlukat kendileri. Taşkano'yu da unutmadık unutturmayız, İyi Seyirler Yo ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Bak Skyler geldi aklıma yine, iğrenç bir mahlukat kendileri. Taşkano'yu da unutmadık unutturmayız, İyi Seyirler Yo ! Hahah Aynen dostum Hala da bilgisayar'da bütün sezonları duruyor. Bittiğini düşündürmek beni üzüyor kendimi avutmak için arada rastgele bölüm izliyorum şuan'da Walt'ın bir saçmalık yapıp Mike'ı öldürdüğü bölümü izliyorum. Mike Reis geldi aklıma bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Hahah Aynen dostum Hala da bilgisayar'da bütün sezonları duruyor. Bittiğini düşündürmek beni üzüyor kendimi avutmak için arada rastgele bölüm izliyorum şuan'da Walt'ın bir saçmalık yapıp Mike'ı öldürdüğü bölümü izliyorum. Mike Reis geldi aklıma bak Ben Better Call Saul'u izliyorum şuan. Kendimizi avutuyoruz işte, Breaking Bad gibi dizi gelmedi, gelmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ben Better Call Saul'u izliyorum şuan. Kendimizi avutuyoruz işte, Breaking Bad gibi dizi gelmedi, gelmez. Saul adamım ona başlamayı düşünüyorum iyi midir? Önerir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Saul adamım ona başlamayı düşünüyorum iyi midir? Önerir misin? Kesinlikle öneriyorum İMBD puanıyla da kalitesini belli eden bir dizi. İleri ki bölümlerde Jessie ve Walter da gelecekmiş öyle deniyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Kesinlikle öneriyorum İMBD puanıyla da kalitesini belli eden bir dizi. İleri ki bölümlerde Jessie ve Walter da gelecekmiş öyle deniyor. Tamamdır Başlıycam. 2017'de Breaking Bad devam edicek bu arada Yönetmeni katıldığı bir televizyon programında şöyle demişti; " Ne Walter White öldü ne de Breaking Bad, Evet doğru, Walter White ile beraber tekrar bir tur daha çekmeye kadar verdik. Better Call Saul devam edecek ama Walter White’ın hikayesi hakkında daha çok bilgi edineceğiz çünkü o hala ölmedi" demişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Tamamdır Başlıycam. 2017'de Breaking Bad devam edicek bu arada Yönetmeni katıldığı bir televizyon programında şöyle demişti; " Ne Walter White öldü ne de Breaking Bad, Evet doğru, Walter White ile beraber tekrar bir tur daha çekmeye kadar verdik. Better Call Saul devam edecek ama Walter White’ın hikayesi hakkında daha çok bilgi edineceğiz çünkü o hala ölmedi" demişti. Ben de çok düşündüm bunu, belki Walter'ın başarılı olduğu dönemleri ele alan bir dizi olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ben de çok düşündüm bunu, belki Walter'ın başarılı olduğu dönemleri ele alan bir dizi olabilir. Lise dönemlerini anlatırlar bence, Jesse'ninde lise dönemini ve ikisininde yaşadığı zorlukları. Ama her türlü bize eski tadı yaşatacaklarına çok eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ahh Breaking Bad. Pek sevgili Walter White. Her zaman, tüm bu Game of Thrones fırtınasına rağmen benim listemde başı çeken dizidir. Walter White'ın bu kadar tutulması bence en başından mükemmel bir anti kahraman olmasından değil, son derece sıradan bir insan olarak adım adım bata çıka, bizim gibi tüm bu yasadışı işlerde bir tarafı ata ata basamakları tırmanmasıdır. İşte onun anti kahrmanlığının farklılığı budur. Öyle bir gecede "İntikam!" diye bağırıp bir vigilante olmamıştır o. Ürkek ürkek, çekine çekine başlayıp en sonunda en azılı mafyalara kafa tutacak noktaya gelmiştir. Ve her daim yaptığını savunmuş, en son bütün maskelerini de bırakıp "Sadece kendim için yaptım, çünkü yaşadığımı hissettim." demiştir. Walter White biriciktir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ahh Breaking Bad. Pek sevgili Walter White. Her zaman, tüm bu Game of Thrones fırtınasına rağmen benim listemde başı çeken dizidir. Walter White'ın bu kadar tutulması bence en başından mükemmel bir anti kahraman olmasından değil, son derece sıradan bir insan olarak adım adım bata çıka, bizim gibi tüm bu yasadışı işlerde bir tarafı ata ata basamakları tırmanmasıdır. İşte onun anti kahrmanlığının farklılığı budur. Öyle bir gecede "İntikam!" diye bağırıp bir vigilante olmamıştır o. Ürkek ürkek, çekine çekine başlayıp en sonunda en azılı mafyalara kafa tutacak noktaya gelmiştir. Ve her daim yaptığını savunmuş, en son bütün maskelerini de bırakıp "Sadece kendim için yaptım, çünkü yaşadığımı hissettim." demiştir. Walter White biriciktir. Oysa ki, başta sadece ailesi için yapıyordu ki öylede yapmaya devam etti ve başardı. Ölüm sahnesi pek inandırıcı gelmedi bir efsane o kadar kolay, kolay ölemez diye düşünüyorum 2017'de yeni sezon umudu ile ancak yaralanıp, gelen polisler onu hastaneye sevk ettiğini düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ya o 2017 de çıkacak olayı gerçek mi ben sadece söylenti diye biliyordum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Ya o 2017 de çıkacak olayı gerçek mi ben sadece söylenti diye biliyordum? Bende öyle biliyordum. ancak taa ki Vince Gilligan, Huffington Post LIVE’da yaptığı röportajı okuduğumda gözlerime inanamadım eğer linkini tekrar bulur isem atarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yani lütfen at düşüncesi bile bi uçurdu beni burada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MuratVFX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2015 Yani lütfen at düşüncesi bile bi uçurdu beni burada. Maalesef orjinal kaynağını bulamadım. :/ Ancak türkçe kaynağını buldum eğer ister isen özelden atabilirim linki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.