Hancer Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 Yapılan kişi size kafayı takar.Büyü ingilizceden çevirilmiş ve düzenlenmiştir.Kaynağı net hatırlamıyorum ancak bana ait değil.Arşivimden çevirildi. Çeviriyi yapan : AkiraZombie Düzenleyen : Ben oluyorum Büyümüze geçelim.. Öncelikle çember açma işlemini yapıyoruz..Sonra dört yanımıza birer mum koyup, Tanrı, tanrıça ve beş elementin gücü ile.. dedikten sonra şu metni okuyoruz.. Your the reason i wake up each day,without you i have no reason to stay ,i cant imagine life without you,i say i love you and i want you to say it to, so say it,say it ,say it, say it.. (Her gün uyanmamın sebebi sensin,sensiz, kalmam için bir nedenim yok,sensiz bir hayatı hayal edemem, söylüyorum, seni seviyorum ve seninde söylemeni istiyorum, söyle, söyle, söyle, söyle!) Her say it yani söyle için önünde duran mumdan başlayıp sol tarafa doğru yakıyorsunuz.. Büyü düzgün yapılırsa 24 saat içinde tutacaktır.Tavsiye olarak gündüz yapmanız tavsiye edilir.. 2 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCraft Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 güzel konu deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavenia Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 nedense pek mantıklı gelmedi... Yani ne bilim kendi büyümüzü kendimiz yazmaya başlasak bu tür konular için en azından daha doğru olmaz mı? 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Kendi büyünü tabii ki kendin yazabilirsin..Bu senin seçimin ancak mantıklı gelmemesi kısmına katılmıyorum..Basit ve işe yarar bir uygulama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meczup Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2012 Peki bizzat denenmişliği var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Sadece bir kere denendi ve işe yaradı.Üstüne ek bir büyü daha yapılmıştı aynı konu için.Onu paylaşamam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seydaseyda Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Hmm Yapsammı Acaba en iyisi deneyeyim bugün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Dene bakalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotha Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Dneyenler işe yarayıp yarmadığını söylerse çok iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2012 bildiğin internet büyüsü seramonical olmayan spell üzerine kurulu büyüler ciddi anlamda tecrübe ister . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gotha Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2012 Bu yapacağım ilk büyür olur eğer yaparsam ve cadı değilim yani ya tutmazsa ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
joen Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Biraz önce yaptım büyüyü sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla Ama büyünün sonuna sevdiğim kişinin ismini de ekledim belki yanlış kişiye olur diye doğru mu yoksa büyüyü bozmuş mu oldum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 @joen Bunun pek etkisi olacağını düşünmüyorum, en azından bu büyüde. Ayrıca büyünün kafasına göre yanlış kişilere gideceğini sanmıyorum, gideceği kişi sizin aklınızda olandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirela Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 mumları yaktıktan sonra bitene kadar sönmesini beklememiz gerekiyo mu tamamen bitene kadar o kısım nasıl olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Biraz önce yaptım büyüyü sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla Ama büyünün sonuna sevdiğim kişinin ismini de ekledim belki yanlış kişiye olur diye doğru mu yoksa büyüyü bozmuş mu oldum? Sadece ismimi bence T.C. kimlik numarasını da yazman lazım. Malum ''Mahmut Abbas'' diye üç, dört isim çıkabilir. Deneyin bakalım yararı olacak mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mervemaje Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 iyide zaten büyüde söyleneni kisinin yüzüne söylesen zaten sana karsılık verir mutlaka güzel bi konu ama tesekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uurbey06 Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2020 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2020 Deneyenler işe yaradı mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Necronomiconn Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2021 Bu işlemde çemberin içinde olmamızmı gerekiyor? Ve mumları yaktıktan sonra bitene kadar beklemelimiyiz? Yoksa direkt çemberi bozmalımıyız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.