Megamorph Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 7, 2012 (Öncelikle bu karabasan olayına yabancı olmadıgım için kendi başıma kurtulma yolları buldum.örnegin: tam geldiginde vücudunuzu saga veya sola yatırdıgınız zaman ani bir şekilde etkisinden kurtuluyorsunuz.) arkadaşlar dün gece uyumaya çalışıyodum ama daha uyumamıştım eminim yani.tüm vucudum kaskatı kesildi.gözlerimi açtım yatagımın dibinde siyah bi gölge duruyodu yukarı dogru ama.önce konuşmaya çalıştım baktım sesimde çıkmıyo anladım olayı.saga dönmeye çalısıyorum biraz kalkıyorum sonra beni geri itiyo.biraz mücadele ettikten sonra sagımdaki dolaba bir yumruk atmayı başardım ve kurtuldum.tabi bayagı bi korkmuştum.10dk felan gözümü kırpmadan karşıya baktm.sonra dizi izledim açıkcası uyumaya korktum.sabah 6 gibi uyudum fakat yine geldi.bu sefer uykudaydım ama rüyamda gene o oldugunu anladım kendimi bi tarafa attım.uyandım fakat hala rüyadaydım tekrar aynı şeyler oluyodu tekrar denedim bende en sonunda uyanabildim. daha önce çok karabasan gördüm arkadaşlar hepsi rüyadaydı ve bir kere kurtuldugum zaman bir daha gelmiyorlardı.ama bu seferki hem uyanıktım hemde gördüm onu yani eminim.gittikten sonra tekrar geldi üstelik. acaba nedir bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2012 (Öncelikle bu karabasan olayına yabancı olmadıgım için kendi başıma kurtulma yolları buldum.örnegin: tam geldiginde vücudunuzu saga veya sola yatırdıgınız zaman ani bir şekilde etkisinden kurtuluyorsunuz.) arkadaşlar dün gece uyumaya çalışıyodum ama daha uyumamıştım eminim yani.tüm vucudum kaskatı kesildi.gözlerimi açtım yatagımın dibinde siyah bi gölge duruyodu yukarı dogru ama.önce konuşmaya çalıştım baktım sesimde çıkmıyo anladım olayı.saga dönmeye çalısıyorum biraz kalkıyorum sonra beni geri itiyo.biraz mücadele ettikten sonra sagımdaki dolaba bir yumruk atmayı başardım ve kurtuldum.tabi bayagı bi korkmuştum.10dk felan gözümü kırpmadan karşıya baktm.sonra dizi izledim açıkcası uyumaya korktum.sabah 6 gibi uyudum fakat yine geldi.bu sefer uykudaydım ama rüyamda gene o oldugunu anladım kendimi bi tarafa attım.uyandım fakat hala rüyadaydım tekrar aynı şeyler oluyodu tekrar denedim bende en sonunda uyanabildim. daha önce çok karabasan gördüm arkadaşlar hepsi rüyadaydı ve bir kere kurtuldugum zaman bir daha gelmiyorlardı.ama bu seferki hem uyanıktım hemde gördüm onu yani eminim.gittikten sonra tekrar geldi üstelik. acaba nedir bu. Öncesi sonrası değişir insan..Parapsikolojik olarak bakmamak gerek hemen..İlk olarak sigara içiyorsan veya kötü alışkanlığın varsa damar tıkanıklığı olmuş olabilir.Vücudun da senin gibi zamanla değişiyor.Olaylara verdiği tepkiler değişiyor.Önceden 1 gecede bir kere oluyorsa damar tıkanıklığı, şimdi değişiklerden ve çeşitli sebeplerden ötürü 2-3 kere olabilir..Bir doktora görünüp damar tıkanıklığı olup olmadığını falan test ettir onlar bu işlerden daha iyi anlar tabii..Ve ben kesin bu böyledir demiyorum Bu benim görüşüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fantasma Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Muhtemelen uyku felcidir...Uyku felci sırasında bedenin hareket edemez ve halüsinasyonlar görürsün,muhtemelen o gördüklerinde uyku felci yüzündendi..Bildiğim kadarıyla uyku felcinin en önemli sebeplerinden biride düzensiz yaşam tarzı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hoke333311 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 kardeşim öncelikle geçmiş olsun genellikle bu olaylar çok görülmektedir kendinizi kimsenin olmadıgı bir yerde oldugunuzu hissettirmek çok önemlidir bu uygulamaları yaparsanız geçecektir saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.