Dreamy Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Arkadaşlar ben nedenini bilmiyorum ama bir şey beni kızdırdığında çabuk öfkeleniyorum. Şahsen bunda anormal bir şey yok ama çabuk öfkelenmekle kalmıyor normal gücüm artıyor normal hızım artıyor ve gözlerim sanki beyaz bölümü kan var gibi tamamen kızarıyor. Ellerimle yatağı kaldırıyorum, koşu hızım inanılmaz bir şekilde artıyor. Nefesi zor alıyorum ve sanki ölücekmişim gibi kalp atışım yavaşlıyor. Hiperaktif birisi değilim ama bunlar oluyor işte. Lütfen ne olduğunu söyler misiniz bilginiz varsa ? Yoksa konuyu kaldırmanızı isterim... Yorumlar için teşekkürler şimdiden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fantasma Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Bunlar adrenalinden kaynaklanıyor..Sinirlendiğinde veya kendini tehlikede hissettiğinde bedenin ''adrenalin'' salgılamaya başlar...Bu salgının etkisi kısa sürer..Yani başına gelenler paranormal değil tamamen biyolojik... Ancak fazla adrenalin salgısı kalbine zarar verebilir,öfkeni kontrol etmeyi öğrenmelisin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Croks Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 hatta şöyle birşey vardır bi dagcının üzerine bi kaya düşer agır bir kaya kaya üstünde sürüklenir tam ucuruma gelindiginde adam kayayı üstünden atar kıpırdatması imkansızken bu bir anda vucudun oraya güç göndermesi adrenalin salgılamasıdır bu olaydan sonra adamın lenfleri zarar görür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuuur Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 • Uyaran duyguyu harekete geçirir, • Stres ve gerginlik başlar, • Enerjiyi arttıran Adrenalin salgısı artar, • Nefes alıp verme sıklaşır, • Kalp atışları hızlanır, • Kan basıncı artar, • Vücut ve zihin “savaş ya da kaç” tepkisi için hazırdır. Bunlar varsa bir de Fantasma'nın da dediği gibi adrenalin seviyen biraz yüksekse ortaya bunlar çıkıyor...Öfke kontrol problemi olduğunu düşnüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 http://tr.wikipedia.org/wiki/Adrenalin Öfkene hakim olmayı gerçekten de öğrenmelisin. Yoksa ileriki yaşlarda bu süper kahraman halin basit bir kalp krizi ile sonuçlanabilir. Sakin olmayı ve kendini sakinleştirmeyi denemek zorundasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Konuyla alakası olmayan konunun gidişatı değiştirecek ciddiyetten uzak mesajları sildim .. Şimdilik sadece sildim !! bilmem anlatabildim mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bendede var ama genellikle hızımın falan artması yerine beyin fonksiyonlarım geriliyo bildiğin öküz oluyorum:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bendede var ama genellikle hızımın falan artması yerine beyin fonksiyonlarım geriliyo bildiğin öküz oluyorum Öküz dedim ya pardon kaba oldu biraz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.