RenasCense Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 bu biraz kötü oldu ama acemiyiz işte ) iyi - kötü yorumlarınızı bekliyorum kapı - pencere kapalıydı kesinlikle videoda hile yoktur buna yemin ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 sizce benim yaptığım telekinezi değil de statik elektrik olabilir mi ? statik elektrik olduğundan şüphe etmeye başladım çünkü bazen tam imajine etmeden dönmeye başlıyordu ve ben günde 12 saat bilgisayar başında duruyorum... sonra aklıma bir şey geldi tabi içimde şüphe de var, dedim ki acaba bu statik elektrik mi ? eğer öyleyse sabah uyanınca hiç bir elektronik eşyaya dokunmadan deneyeceğim dedim... ve bu sabah uyandığım gibi direk denedim ve olmadı bir daha denedim olmadı ama artık deneyemiyordum içimi olacak mı ? tarzında sorular kaplamaya başladı ve tam konsantre de olamıyordum lütfen bu konuda biri yardım etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Üstünü kapatmadığın sürece objektif bakılamaz bence..Hava akımı denen bir şey var.Bir kağıt o pozisyonda iken 10 metre öteden biri yürüse veya el çırpsa kısacası hareket etse o oluşan güçsüz hava akımı kağıdı rahatlıkla çevirir..Veya senin nefes alıp vermen bile etkiler..Hatta bir gözlemim var telekinezi v.s. çalışan kişiler ara ara nefeslerini tutuyor odaklanırken.Sen de öyleysen nefes verdiğin zaman dönmesi olağan.Haricinde elektriklenme dediğimiz olayda söz konusu olabilir.Eğer böyle bir işe soyunucaksan ev boş olsun ( en azından çalıştığın oda boş ve kapısı kapalı olsun ) üstüne de bir şey kapat..Çalışmalardan 30 dakika kadar öncesinde çiğ limon yemenin zihni açtığına dair yazılar var istersen deneyebilirsin.Haricinde düzenli meditasyon yapmak işine yarar.. İyi forumlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Hancer teşekkür ederim dostum , tişört ile ağzımı kapatmıştım kapı ve pencere kapalıydı ve evde kimse yoktu yani hava akımı olmadığından eminim ama elektriklenme olabilir diye düşünüyorum. Limon işini bende duymuştum denerim sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Hava akımı ya da nefesin etkilese kağıdı zaten kağıt o şekilde dönmez, bu olmuş yapmışsın. Ama geliştirebilirsin. İmajine etmeden dönebiliyor bazen neden bilmiyorum. Bir sonraki aşaması üzerine bir şey kapatıp denemek, videodaki gibi. Başarılar:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 teşekkür ederim , o videoyu izlemiştim fakat 0.7 kalem ucunun üstünde nedense döndüremiyorum belki de öyle düşündüğümden , ve kendi hazırladığım düzenek çok uzun oldu o yüzden de onu kapatamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 başarılı 3. güne göre. çalışmalara sabırla devam edersen çok iyi sonuçlar alabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 jestem işte bazen bir şüphe vuruyor o olmasa bu arada teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Bencede fanusun içinde döndürmen çok daha güzel olur. Ama arkadaşımızın dediği gibi 3. güne göre gayet iyi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 izlemedim izleyip tekrar yorum yapıcam:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 felidae lol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nepafter37 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 O elini koyunca kendiliğinden dönüyor bende ilk yaptığımda böyle olmuştu // Araştırınca hayal kırıklığına uğradım Saydam bişeyin içine koy öyle 2-3 hafta dene baktın olmadı pipet numarasını dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.