xxcxx12 Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 En az 30dk rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulun.Eğer tek başına yapcaksanız bu meditasyonu bir teyp tel. kaydedin önce Uzanın,birkaç dakika derin nefes alın.Her nefes verişinizde bedeninizi gevşetin ve gilimlerini boşaltın..Kendiniz üzerine yoğunlaşın ve tüm ağırlığınızı zeminin taşıdığını issedin.Güneş sinir sitemine yoğunlaşın ve bir süre bu bölgeden soluyun..Güneş sinir sisteminden yüslelen gümüş bir iplik göreceksiniz...Bu ipliğe tutunun ve bedeninizden çıkıp ipliği izliyerek uzaklaşın...Odadan dışarı çıkın.Binanın bacasından çıkarak caddenin üzerinde ilerleyin.Sonra gökyüze doğru yükselin; bulunduğunuz şehrin,ülkenin üzerine çıkarak bir süre durun...Etrafınızdaki yıldızlara bakın.Uzayın sesini,parıldayan gümüş yıldızları ve simsiyah göğün enfes karanlığını dinleyin...Saf ve görkemli havayı içinize çekin...Sizi istediğiniz zaman eve götürecek olan gümüş ipi tuttuğunuzdan emin olun.Şimdi başka bir zamana,başka bir mekana ve başka bir yaşama doğru iniyorsunuz...Yavaşça aşağıya inin ve etrafı inceleyin.Sonra yavaşça gümüş ipliğe tutunarak yeniden uzaya yükselin ve aynı şekilde odaya dönün..Hazır oluncaya kadar bkleyin sonra neler olduğunu yazın. Bu çalışma çok yoğun çalışmadır. Bu yüzden dikkatli ilerlenmelidir. KAYNAK:BÜYÜCÜLÜK KLAVUZU Elisabeth Brooke kitandan bakarak kendim yazdım ve denedim ama çok dikkatli olun bn gümüş ipliği kaybettim:D sonra kayboldum kendime gelenekadar korkudan afedersiniz altıma kaçırcaktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Geri bulamazsak ne olacak denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mudanya Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 güneş sinir sistemi nedir,konuyu açarmısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Infinitas Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Güzelmiş teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xxcxx12 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 güneş sinir sistemi nedir,konuyu açarmısınız Güneş sinir sistemi üçüncü göz kitabta güneş sinir sistemi diye geçiyor iki gözün ortası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2012 Güneş sinir sistemi üçüncü göz kitabta güneş sinir sistemi diye geçiyor iki gözün ortası yok artık... =) Arkadaşlar bilmiyorsanız bilmiyorum diyin, sallayıp insanlara yanlış bilgi vermeyin. Güneş sinir ağı (sistemi) üçüncü göz değil, solar pleksus çakrayı temsil eder. Göbek deliğinin biraz üstünde bulunan çakradır. (yani yazar ya bu çakradan ya da göbek deliğinden ipin çıktığını imajine edin diyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 meditasyonun ismi geçmişe dönüş. bu yazıyla arasındaki bağlantıyı kuramadım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kanatli Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Geriye dönemezsem diye nefes nefese kalmışım ki çok iyi konsantre olmamama rağmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Koşa koşa öldüm ya ipi kaybedince koşarak gitmek zorunda kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.