Ariakas Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2012 Koç Koç burçlarının öpüşmeleri hızlı ve tutkulu başlar ve giderek şehvetli hale gelir. Boğa Öpüşmelerinden ayrılamazsınız. Hayal ederek, içten öpüşürler. Uzun süre öpüşür, öpüşür, öpüşürsünüz. İkizler Öpüşmeleri gıdıklanma, kıkırdama spazmı ile kesilir, gülümseten ve eğlenceli deneyimler yaşatırlar. Yengeç Onların öpücüğü sıcak ve yumuşaktır. Asla onları bırakmak istemezsin. Aslan Öpüşmeleri vahşi, cüretkar, ısırma ve tırmalarla doludur. Bu performanslarının övülmesini beklerler. Başak Çok nazik, düzenli öpüşürler. Sevgilileri sadece bitirdiklerinde öpüştüklerini hisseder. Terazi Çoğunlukla nefeslerinin nasıl olduğu endişesiyle öpüşürler. Akrep Öpüşmeyi atlayarak hemen sonuca ulaşmak isterler. Her zaman sonrasını arzularlar. Yay Şaşırtıcı, spontane öpüşmeleri severler. Ayrılırken daha fazlasını isterler. Oğlak Günün stresinden uzaklaştıran yoğun öpüşmelerden hoşlanırlar. Kova Öpüşmeleri ıslak ve dağınıktır ve her zaman gözlerinin açık kalmasını isterler. Balık Işık saçan gözlerle, aşk dolu ve uzun solukklu öpüşmeleri severler. Koç burcuyum cuk oturuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 bu başağın cinsel yönden hiç sansı yok,garibim hiçbirşeyi beceremiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Spears Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 İkizler'im valla tam beni anlattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Boğa akar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hancer Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Koç! :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Boğa Öpüşmelerinden ayrılamazsınız. Hayal ederek, içten öpüşürler. Uzun süre öpüşür, öpüşür, öpüşürsünüz. Hehehehe ben mi yani gülerim buna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 İkizlerim.. garip garip sesler çıkınca duruyorum ister istemez mesela gülmeye başlıyorum sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bu kadarıda abartı artık,ego tatmini insan pohpohlamak,kendinizin farkına varın bence "höömm demekki ben böyle öpüşuyormusum evet evet doğru"ne yani bu sonuca mı varıcaz buradan anlamadım,yakında hangi burçlar hangi yemeği sever konusu falanda açılır,hoş oda varmı bilmiyorum bakmadım bile -bakıyım yengeçler ne seviyormuş -hööm et ne yani vejetaryan bi yengeç olmaz mı??? bu konuda onun gibi birsey bu konu eğlence kısmına açılmalıydı,burçlar hakkında okudugum en şaçma yazılardan biri..döndürdükçe döndürüyorlar konuları sırf internet sayfaları tıklansın,dergileri satılsın diye..ticari oyunların kölesi oluyoruz başka birsey değil işin ironik tafafı insanların bunlara inanması.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Herkes burcu kadar öpüşsün dense yeridir tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Akrep süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuuur Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 yay olmak her zaman gurur verici olmuştur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 gözler açık olmalı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 bu analizi yapan bütün burçlarla öpüşmüşmü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Balık burcuyum . Çok sakin değilmdir açıkçası ama uzun soluklu ? Evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Başak :ermm::ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Çılgın Boğa iş başında :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 utandım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seydaseyda Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2012 Tabii Bırakmak istemezsin bırakma zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Aslan Öpüşmeleri vahşi, cüretkar, ısırma ve tırmalarla doludur. Bu performanslarının övülmesini beklerler. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Bu kadarıda abartı artık,ego tatmini insan pohpohlamak,kendinizin farkına varın bence "höömm demekki ben böyle öpüşuyormusum evet evet doğru"ne yani bu sonuca mı varıcaz buradan anlamadım,yakında hangi burçlar hangi yemeği sever konusu falanda açılır,hoş oda varmı bilmiyorum bakmadım bile -bakıyım yengeçler ne seviyormuş -hööm et ne yani vejetaryan bi yengeç olmaz mı??? bu konuda onun gibi birsey bu konu eğlence kısmına açılmalıydı,burçlar hakkında okudugum en şaçma yazılardan biri..döndürdükçe döndürüyorlar konuları sırf internet sayfaları tıklansın,dergileri satılsın diye..ticari oyunların kölesi oluyoruz başka birsey değil işin ironik tafafı insanların bunlara inanması.. kesinlikle libitina'ya katiliyorum konu bi bu kadar sacma eglenceli olsada ben katilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rudi Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 vallahi ha saçma olmuş ben gayette bir kova burcu olarak ıslak falan öpüşmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 terazi ne ya saksı mıyım ben? ayrıca aslan konusunda haklı dudak morartıryo onlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Başak burcuyum fakat astrologların dediğine kalsaydık oho. Evde fasülye ayıklardık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 yapmam ben öyle hayvani şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 KOÇ'uz bea :D ayık olun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.