RomantikUkaLa Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2007 Merhabalar Arkadaşlar. Bu konuyu açmamdaki sebep, ben reiki seminerine katılmak istiyorum. Eskişehir ve çevresinde Reiki semineri düzenlenirse beni bilgilendirirmisiniz. Bu konu hakkında reelde bilgi edinmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 http://groups.yahoo.com/group/reiki_eskisehir/ http://groups.yahoo.com/group/reikiankara/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 Hay eline, koluna, klavyene sağlık arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 bende katılmak istiyorum ama bir adres bulamadım birebir görüşmek için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2007 sevgili Eos. siz hangi ildesiniz? mutlaka bir yer vardır yakınlarda. sevgilerimle. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersinkbulut Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 merhaba lighthouse ben ersinkbulut. reiki masterım eskisehırde semınerlerım oluor. gelınce haber verırım ıstıosan sende sıvasa gelebılırsın bırebır semınerlerımde oluor bılgı almk ıstıorsan maılım: ********* Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
animagus Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 anakara daki ne zaman acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 animagus, benim masterim aslen ankaralı ama eskişehirde üniversite okuyor. eğer istersen ona ulaşmanı sağlıyabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugby Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 ankarada reiki masterı tanıyan varsa bana ulaşabilir mi lütfen? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozan1311 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Ya arkadaşlar adanadada varmı??!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aR1F Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2009 ya istanbulda ücretsiz master warmı arkadaslar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.