DEB. Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 Upuzuun bir aradan sonra herkese merhabalar Bilenler bilir, bilmeyenler için kısa bir özet geçmem gerekirse 12 yaşımdan beri bu sitedeyim. Modların-adminlerin, abilerin-ablaların, banlananların-ceza alanların içinde büyüdüm İlk zamanlarda telepati astral telekinezi ne bulduysam yapacağım diye tutturup herkesin başının etini yememe rağmen zamanla kimi zaman korkaklığımdan kimi zaman da sabırsızlığımdan dolayı bu ısrarım duruldu, rahatlayabilirsiniz Umarım eskilerden herkes buralardadır çünkü HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM! Küçüğünüz, miniğiniz, ele avuca sığmayan kardeşiniz şu anda tam tamına 17 yaşında Büyüyüp serpilmemde emeği geçen tüm gnoxis ailesine teşekkürlerimi iletiyorum, hiçbirinizi hiçbir zaman unutmadım Son olarak 5 senedir kahrımı çeken, ergenlik triplerime dahi göğüs geren ve hep yanımda olan Boogee'yi çok sevdiğimi söylemek istiyorum! EVİME HOŞGELDİM Not: 17 oldum artık sevgili Nora, sözünü tutup şu nickime bir el at lütfen mesaj yazmaya utanıyorum hahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Doğum günün kutlu olsun. Ben de 13 yaşımdan beri bu sitedeyim aslında, eski üyeliğimle çok aktif değildim ama, yalnızca izleyiciydim. Çok şey kattı bana bu site. Çok şanslıyız sanırım böyle bir siteyle tanıştığımız için. Seni pek tanımıyorum ama nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun artık küçük olmayan psişik. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Sanırım yanlış anladınız bugün benim doğum günüm değil, manevi aileme geri döndüğüm gün sadece Çünkü eskiden hepimiz aile gibiydik herkes birbirini sever, korur kollardı. Siz de küçük yaşta böyle bir ailenin içinde bulunduğunuz için en az benim kadar şanslısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Dönüş günün kutlu olsun o halde:rofl: O değil de esas Boogee ye katlanmak zordur tebrikler:rofl: Uvvv korktum şimdi bunu görürse felan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Oyyyy yeriiiiiimm.... Annem hoşgeldin, sefa getirdin psişiğim. Ben de sık olmasa da buradayım, bir süredir. Özledik ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Boogee'ye katlanmak mı zor? Inanamıyorum Bana kalırsa onu tanıyıp yaptığı her şeyin bir sebebinin olduğunu anlayabilmek zordur Abiciğime laf ettirmem hayattaaa Locked anneeeem ne zamandır konuşmuyoruz gerçekten özledim Bundan sonra daha sık buralarda olursun bence, annen nerede sen orada değil mi amaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Hoşgeldin Ben de 13 yaşımdan beri bu sitedeyim(tabii farklı bir nick altında), şimdi 18 yaşımdayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Yalnız değilmişim anlaşılan Hoşbuldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 KucuK_PsisiK , smother ikinizde hoşgeldiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Boogee'ye katlanmak mı zor? Inanamıyorum Bana kalırsa onu tanıyıp yaptığı her şeyin bir sebebinin olduğunu anlayabilmek zordur Abiciğime laf ettirmem hayattaaa Locked anneeeem ne zamandır konuşmuyoruz gerçekten özledim Bundan sonra daha sık buralarda olursun bence, annen nerede sen orada değil mi amaa Yok tamam yahu abine bişi demedik:rofl: Hep o beni sinir ediyordu ben de ufak bir misilleme yapıyım dedimdi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Seni görmek güzel, hoşgeldin Küçüğüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Daha 17 değilsin 16 sın Ayrıca büyümedin hala ufacıksın benim için Hoşgeldin evine kardeşlerin en haylazı Bu arada sen benim manevi kardeşim değilsin öz kardeşimsin.. Yani eğer olsaydı eminim seni ondan daha çok severdim Bazı hareketlerine ve aldığın kararlara şiddetle karşı çıkmamın yeri geldimi sana bağırıp seni ağlatmamın sebebi tamamen budur ki sende biliyorsun Mavi senin bahsettiğin konuya gelince ; Benim üzgün halimide neşeli halimide dibe battığım batakta süründüğüm anlardada zirve yaptığım zamanlardada yaşadığım ilişkilerdede yediğim kazıklardada yanımda hep kucukpsisik vardı ve hayatımın bundan sonraki her anında olacaktır ki bu hayat denen salak duruma katlanmamın tek sebebide onu arkada bırakacak olmamdır kendiside cok iyi bilir O yüzden gerçek beni anlatabilecek tek kişi küçükpsisiktir Demem o ki benim ne olduğumu öğrenmek isteyen küçüğümden sorsun Tekrar hoşgeldin ufaklık Nickinin değişmesi olayına gelince rüyanda görürsün :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Hoşgeldin sefalar getirdin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Hadi bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 kız ben seni yerim ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Eskiler saygımız vardır Tanışmak dileğiyle ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Seni görmek güzel, hoşgeldin Küçüğüm Seni gormek de cok guzeel, hosbuldum web Hoşgeldin sefalar getirdin Hosbuldum tesekkurler Hadi bakalım Unutulmamisiz kız ben seni yerim ya:D Ablalarin en bitanesii, nasil da ozlemisim Eskiler saygımız vardır Tanışmak dileğiyle ^^ Tesekkurler, umarim Daha 17 değilsin 16 sın Ayrıca büyümedin hala ufacıksın benim için Hoşgeldin evine kardeşlerin en haylazı Bu arada sen benim manevi kardeşim değilsin öz kardeşimsin.. Yani eğer olsaydı eminim seni ondan daha çok severdim Bazı hareketlerine ve aldığın kararlara şiddetle karşı çıkmamın yeri geldimi sana bağırıp seni ağlatmamın sebebi tamamen budur ki sende biliyorsun Mavi senin bahsettiğin konuya gelince ; Benim üzgün halimide neşeli halimide dibe battığım batakta süründüğüm anlardada zirve yaptığım zamanlardada yaşadığım ilişkilerdede yediğim kazıklardada yanımda hep kucukpsisik vardı ve hayatımın bundan sonraki her anında olacaktır ki bu hayat denen salak duruma katlanmamın tek sebebide onu arkada bırakacak olmamdır kendiside cok iyi bilir O yüzden gerçek beni anlatabilecek tek kişi küçükpsisiktir Demem o ki benim ne olduğumu öğrenmek isteyen küçüğümden sorsun Tekrar hoşgeldin ufaklık Nickinin değişmesi olayına gelince rüyanda görürsün :D Sen benim bitanemsin ya Duserken de kalkarken de elimden tuttun hep. Yaptigim hatalarda beni frenleyip yine de ne olursa olsun yanimdaydin her zaman. Seni hayatimdaki diger herkesten farkli kilan da bu Bundan sonra da hic gitme yanimdan cunku sen olmadan onumu goremem ben. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemem.. Destegin, dostlugun, abiligin olmadan yarim kalirim ben Hem kizdiracak bir boogee'm olmazsa haylazlik yapmanin ne anlami var kii Bu minik kiz seni cok fazla seviyor! COK FAZLA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 hoşgeldin BüyüK_PsişiK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Hoşbuldum teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 17 dediğine göre 16'sındır demiştim 17'yim demiştin. 16'ymışsın boogee doğruladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sizin matematiğiniz yok ben ne diyim 95liyim işte 17 oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lelolu Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 konfeti lazımdır abey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Konfeti bana az gelir, havai fişek lazımdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cypress Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Vaay be hoş geldin gerçektende senelerdir gizli bir takipçisiyim sitenin farklı nicklerle kimseye kendimi tanıtmadan takip ediyorum bu hoşuma gidiyor:) tekrar geldiğini görünce tek tek hatırladım eski muhabbetlerini msn de bile konusmustuk seninle bi hayli Amnesia ile muhabbetlerini hatırladım.. bende 19 oldum beraber büyüdük sayılır Gnoxis evinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.