lordpitt Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 Merhaba ben yeni üye oldum, Eğer başlık veya konunun yeri hakkında hata varsa pardon. Sorum:Ben 3-4 ay önce Astral Seyahat'e çıkmaya çalıştım ortam ve Durumum hazırdı.Korkmam gerektiğini biliyordum.Fakat ben Uzandıktan belli bir süre sonra Ellerim ayaklarım uyuşma başladı bu normal biliyorum fakat sonra Kafamın içinden birşey çıkıyormuş gibi hisstim kullaklarımın içinde tavana doğru birşey çıkıyordu o sırada kafamın içinde Güm güm diye patırtılar duydum ve dikkatim dağıldı fakat o geceden sonra Sessizlikte hep kullağım çınlıyor ilk geceler uyumadım.Şimdide dikkat edince çınlamayı duyuyorum fakat artık rahatsız etmiyor bunun Astal Denememle bir alakası olabilir mi? Cevaplarsanız Sevinirim her türlü görüşe açığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lordpitt Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Bir fikri olan yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 astral projeksiyon calısmalarında vücüut kendi enerjisini zorlar bazı bunyelerde bu fiziksel etkiler olusabilir uzun da sürebilir .. kasılmalar kulak çınlaması gibi . Hep düyorum hep diyeceğim . Dur ben astral deneyeyim diye projeksiyon çalısması yapılmaz!! . Gerisini forumda ki konularda bulabilirsiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lordpitt Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2012 Teşşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
talat99 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 kardeşim nevermoreye hak veriyodum birde astral seyahat kalp hastaları veya baska hastalara önerilmez beyninde bir problem var ise baktırmalısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.