Jestem Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2012 İnşaat işçilerinin yıktığı okulda çekilen fotoğrafta beliren çocuk silüeti korkuttu. 47 yaşındaki John Fores eski bir okul binasının yıkımı sırasında çektiği fotoğrafta beliren çocuk figürünün fotoğrafı çektiği anda orada olmadığını iddia ediyor. Fotoğrafı çektikten sonra kontrol ederken sekiz yaşlarında görünen çocuğu farkettiğini söyleyen Fores çocuğun kameraya baktığını da sözlerine ekliyor. Doğu Yorkshire İngiltere'deki Anlaby İlkokulu'nun yıkımında çalışan Fores yıkımın gidişatını görüntülemek için cep telefonunu kullanmış. "Fotoğrafları öğleden hemen sonra çekmiştim. Onları çekerken herhangi birşey farketmedim. Bilgisayarıma aktardığımdaysa çocuk siluetini gördüm ve tüylerim ürperdi." diyen Fores yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Gözlerime inanamadım. Hayaletlere inanmasam da bu fotoğraf aksini düşünebileceğimi söylüyor." 1936 yılında inşa edilen okulun hademesi 54 yaşındaki Gordon Bradshaw binanın "hayaletli" olarak bilindiğini söylüyor. "29 yıldır burada çalışıyorum ve çocuklar hep okulda hayalet olduğunu söyler. Ama ben hiçbirşey görmedim." Hull Doğaüstü Hayalet Topluluğu'ndan Rob Taylor fotoğraftaki çocuğun bu denli belirgin olmasına şaşırdığını söylerken insanların cep telefonları kullanarak çektiği fotoğrafların yaygınlaşmasıyla bu tür bulguların arttığını da belirtti ve ekledi: "Kesinlikle detaylı şekilde incelenmesi gereken bir olay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Ben pek inanamadım . Sonuçta bu sşlüet bir ruhsa, ışığı yansıtması gerekir fotoğraflar bu şekilde çekilir zaten ama ruhlar düşük seviye enerjiden oluşuyorlar ve ışığı yansıtmaları mümkün değil sanıyorum Birçoğu gibi üzerinde oynama vardır fotoğrafın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Pek inandırıcı değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 fake.... .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gex34 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 çocugun ayagının alt kısmında sag tarafındaki yer tam decope edilmemiş yani fake olduğu her halinden belli oluyor bunada inanlar varsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Oranlama hatası var bir kere fotoğrafta. Çocuk mekana göre çok büyük boyut olarak. Fake. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G Lorgrovn Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Bence bariz fake. Ayrıca ruhların kıyafetle dolaşmasıda saçma geliyor bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Photoshop diye bir program var tabi. Neler yaptırıyor insana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 daha iyisini yapabilirim emin ol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nakreb Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 photo space baya iş görüyor böyle durumlarda ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illusion Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 bence fotoşok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Hahahah GhostCam bu yaa. Androit telefnlarda var. Google Play'de de satılıyor gerçek değil yani Milyon kere arkadaşlarımı kekledim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 güzelliği fake'liğinde . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Quincy Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 bir grafiker olarak diyebilirmi ki, photoshopta çocuğun fotosu decupe edilmiş, diğer fotonun üstüne yapıştırılıp transparent atılmış. 10 saniyelik iş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Artık kimi kandırmaya çalışıyorlar ?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 İivaaaa bizim kapıyı tutmuşlar kaçın beyler kaçın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2013 Fotomontaj belli oluyor zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 abi birincisi, hayaletler ne zamandan beri instagram kullanıp siyah beyaz takılıyor, ikincisi, resim ve çocuk arasında bi orantısızlık var. sanki büyük gibi kalıyor çocuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 poz veren hayalet sikandalll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
moonlight08 Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 avlamak lazım bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
graimlerrr Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Hiç gerçekci değil :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2013 pek inandırıcı değil eft. horror camera ile çektiğim fotolardan pek bi farkı yok sayılır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.